Σοφία της Ισπανίας | Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Σοφία της Ισπανίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ruber της Μαδρίτης δείχνοντας δύναμη και αισιοδοξία. Η μητέρα του βασιλιά Felipe ανάρρωσε από την ουρολοίμωξη που την έκανε να νοσηλευτεί την περασμένη Τρίτη.

Η 85χρονη βασίλισσα έφυγε από το νοσοκομείο χαμογελαστή και ντυμένη με ανοιξιάτικο στιλ δείχνοντας ευγνωμοσύνη για την τρυφερότητα και τη στήριξη που έλαβε κατά την παραμονή της. Το Παλάτι είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι η εξέλιξη της υγείας της ήταν "γρήγορη και ενθαρρυντική", μια πρόγνωση που επαληθεύθηκε με το εξιτήριό της μετά από περίπου μία εβδομάδα νοσηλείας.

Το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Σοφία της Ισπανίας ήταν ήρεμη και με καλή διάθεση και αυτό αντανακλούσε στο πρόσωπό της αλλά και στη γαλήνη των μελών της οικογένειάς της που την επισκέφτηκαν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο γιος της βασιλιάς Felipe, η νύφη της βασίλισσα Letizia, η εγγονή της Infanta Sofia και η αδερφή της Ειρήνη.

"Νιώθω σαν καινούρια" δήλωσε η βασίλισσα κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο. Λόγια που συνάδουν με την ενέργεια και το εύθυμο πνεύμα που πάντα την χαρακτηρίζει.

Τι έκανε η Σοφία της Ισπανίας πριν νοσηλευτεί

Πριν από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο η βασίλισσα Σοφία συμμετείχε ενεργά σε κοινωνικές εκδηλώσεις δείχνοντας τη συνεχή αφοσίωσή της στα καθήκοντά της και στην επαφή της με τον ισπανικό λαό.

Η εικόνα της να βγαίνει από το νοσοκομείο με το αυτοκίνητο ήταν μια στιγμή χαράς όχι μόνο για εκείνη αλλά και τους αγαπημένους της και αυτούς που τη θαυμάζουν.

Αναχωρώντας μόνη της από το νοσοκομείο είναι μία απόδειξη ότι καλής της ανάρρωσης και της προσωπικής της δύναμης. Μάλιστα χαιρέτησε με ένα πλατύ χαμόγελο τα media που παρέμειναν στο νοσοκομείο όλες τις μέρες της νοσηλείας της δείχνοντας το καλύτερό της πρόσωπο και τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή στο σπίτι.

Η ζεστή της κίνηση προς τα media και το κοινό δείχνει τη ζεστασιά και την επαφή που διατηρεί πάντα με την κοινωνία.

Διαβάστε Επίσης