Γιατί η βασίλισσα Letizia χαιρετούσε καθιστή τους καλεσμένους στο δείπνο στην Ολλανδία

Το δείπνο προς τιμήν της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe στην Ολλανδία και το στιμιότυπο που σχολιάστηκε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας πραγματοποίησαν πρόσφατα επίσημο ταξίδι στην Ολλανδία όπου εκεί τους υποδέχτηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της χώρας. Ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima, μάλιστα, παρέθεσαν επίσημο δείπνο στο Παλάτι για να τιμήσουν τους υψηλούς καλεσμένους, ωστόσο παρά τη λαμπρότητα της περίστασης υπήρξε ένα στιγμιότυπο που προκάλεσε εντύπωση. 

Διαβάστε Επίσης

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής των καλεσμένων από τους Ολλανδούς και τους Ισπανούς βασιλείς, που είχαν στηθεί δίπλα - δίπλα, η βασίλισσα Letizia παρέμεινε καθιστή. Όμως, το κάπως ανορθόδοξο αυτό καλωσόρισμα από τη Letizia είχε εξήγηση: σύμφωνα με τα διεθνή μίντια, η βασίλισσα αντιμετωπίζει προβλήματα στα πόδια της και έπρεπε να αποφύγει την ορθοστασία. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι σ' αυτά τα προβλήματα οφείλεται και το γεγονός ότι η κομψή βασίλισσα της Ισπανίας εμφανίζεται όλο και πιο συχνά φορώντας φλατ ή kitten heel παπούτσια. 

Στο επίσημο πορτραίτο από τη βραδιά, τα βασιλικά ζεύγη της Ολλανδίας και της Ισπανίας φωτογραφήθηκαν επίσης καθιστά, κάτι που πιθανότατα συνδέεται με την κατάσταση της Letizia. 

Spanish Queen Letizia, Spanish King Felipe, Dutch King Willem-Alexander and Dutch Queen Maxima

Διαβάστε Επίσης