Πρίγκιπας William | Ο στενός κύκλος ανθρώπων που εμπιστεύεται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο

Όσο η Kate Middleton αναρρώνει, ο πρίγκιπας William βρίσκει στήριξη σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους.

Σε έναν "στενό κύκλο" ανθρώπων στηρίζεται ο πρίγκιπας William σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνει. Όσο η σύζυγός του, Kate Middleton ακολουθεί τη θεραπεία της για τον καρκίνο και περνά την ανάρρωσή της με τους δικούς της όρους εκείνος βρίσκει συμπαράσταση σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Είναι γνωστό ότι ο μικρότερος αδερφός του, πρίγκιπας Harry, δεν αποτελεί πια μέρος αυτού του κύκλου μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας του με τίτλο Spare.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναφέρουν πως η ένταση ανάμεσα στα δύο αδέρφια έχει κάνει δύσκολη την κατάσταση για όλους. Επίσης, έχει οδηγήσει τον William στο να εμπιστεύεται πλέον άλλα μέλη της οικογένειας.

"Όταν δύο άνθρωποι μιας οικογένειας απομακρυνθούν, είναι δύσκολο όχι μόνο για εκείνους αλλά και για την υπόλοιπη οικογένεια, επίσης" σημειώνει η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond. "Η πίστη δοκιμάζεται και δεν υπάρχει εύκολη απάντηση. Αυτή είναι μια περίοδος που ο William χρειάζεται όλη την αγάπη και τη στήριξη που μπορεί να πάρει από την οικογένειά του".

Η Jennie Bond σημειώνει στο βρετανικό OK! πως ο πρίγκιπας William έχει περάσει πολύ χρόνο και στηρίζεται στον 46χρονο γιο της πριγκίπισσας Άννα, Peter Phillips και τον σύζυγο της Zara Tindall, Mike. Τα δύο ξαδέρφια του ήταν παρόντα στο Garden Party στο παλάτι του Buckingham όπου ήταν οικοδεσπότης την περασμένη εβδομάδα. Εκεί ήταν και οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία που μπορεί να μην εργάζονται ως royals αλλά μπορούν να γίνουν ένας ώμος για να ακουμπήσει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Παράλληλα με τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει η Kate Middleton, ο William έχει να διαχειριστεί και αυτά του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου. "Είμαι πραγματικά χαρούμενη που ο William έχει έναν ξάδερφο που είναι σχεδόν σαν αδερφός για εκείνον όπως ο Peter Philips" υποστηρίζει η Bond.

Και συνέχισε λέγοντας πως ο Philips "σχημάτιζε μια γέφυρα ανάμεσα στα αδέρφια όταν ο Harry επέστρεψε για την κηδεία του παππού τους καθώς περπατούσε ανάμεσά τους -για να διατηρήσει την ειρήνη. Ήταν ωραίο που είδαμε τον Peter να στηρίζει τον William στο πρόσφατο garden party του Buckingham, μαζί με τον άλλο "αναπληρωματικό" αδερφό του William, Mike Tindall. Μπορώ να φανταστώ τους τρεις τους να διασκεδάζουν πολύ μαζί. Αυτός είναι ο στενός κύκλος του William".

Διαβάστε Επίσης