Η Rosie HW απαντά στα αρνητικά σχόλια για το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

H Rosie μιλά στην Ashley Graham για τα πρωτοσέλιδα που έγραφαν πως το σώμα της καταστράφηκε αφού έφερε στον κόσμο το γιο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε μια νέα συνέντευξή της με την Ashley Graham, η Rosie Huntington-Whiteley μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το να επανέλθει στα κιλά της μετά τον ερχομό του γιου της, αλλά και την πίεση που δέχτηκε από τα media. 

"Σοκαρίστηκα από κάποια από τα σχόλια που έκανε ο κόσμο... και τη συζήτηση σχετικά με το πώς θα πρέπει να είναι οι γυναίκες", λέει. "Ήταν σοκαριστικό να βλέπεις κάποιον να γράφει 'Ένα ακόμα κατεστραμένο σώμα μετά από ένα μωρό'. Σκέφτηκα, τι στο καλό; Σύμφωνοι, δεν έχω επιστρέψει στα κιλά μου, είναι επτά μήνες μετά, αλλά...", συνεχίζει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ήμουν ήσυχη για κάποιες μέρες, αλλά μετά σε κάνει πιο δυνατή", λέει. "Αλλά ειλικρινά περισσότερο σκεφτόμουν αν είμαστε ακόμα στη φάση που υπάρχει πίεση να επανέλθει μια γυναίκα στα κιλά της μετά από ένα μωρό". Η ίδια υποστήριξε πως πήρε 25 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ο γιος της ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο 2017. 

"Άκου, το ευχαριστήθηκα. Άφησα για λίγο τα ηνία. Είναι μια νέα εμπειρία, οπότε σκέφτεσαι 'Ας δούμε πως θα πάει'. Και μετά από έξι μήνες σκέφτηκα 'Μισό λεπτό, αυτό είναι τρελό! Ήταν ένα πολύ έντονο ταξίδι. Ήταν τόσο μαγικό να το βλέπεις -προς το τέλος κυκλοφορούσα γυμνή. Στο τέλος ένιωσα πολύ καλά με το σώμα μου, αλλά χρειάστηκα λίγη ώρα να φτάσω εκεί", λέει.  

Αφού έφερε στον κόσμο το γιο της, ξεκίνησε και πάλι να γυμνάζεται. Ωστόσο δεν βρήκε την όλη διαδικασία εύκολη, κάτι που την έκανε να καταλάβει και να σεβαστεί περισσότερο εκείνους που δεν αγαπούν τη γυμναστική. "Δεν μπορώ να πω στον κόσμο πώς να νιώσει με το σώμα του, γιατί ο καθένας έχει μια διαφορετική εμπειρία", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ