Η Barbara Palvin δηλώνει "απογοητευμένη" μετά την ακύρωση του show της Victoria's Secret

"Ο κόσμος αλλάζει γύρω μας".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Barbara Palvin δήλωσε "απογοητευμένη" με την απόφαση της Victoria's Secret να ακυρώσει το show της για το 2019. Το φετινό catwalk θα σηματοδοτούσε την παρθενική εμφάνιση του μοντέλου ως "άγγελος" της εταιρείας εσωρούχων. 

"Ήμουν πολύ απογοητευμένη. Αλλά ξέρουν τι κάνουν και εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Νιώθω ότι ο κόσμος αλλάζει γύρω μας και ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει και αυτός είναι ο δικός τους τρόπος για να το κάνουν" είπε η ambassador του Armani Beauty στο Harper's BAZAAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, η 26χρονη νιώθει αισιόδοξη για το επόμενο κεφάλαιο. "Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον αλλά είμαι βέβαιη ότι θα φέρει κάτι που θα μας ενθουσιάσει. Μόνο αυτό μπορώ να πω" σχολίασε. 

Η Victoria's Secret ανακοίνωσε το Νοέμβριο την απόφασή της να ακυρώσει το ετήσιο show της εν μέσω αυξανόμενης κριτικής για τη στάση του brand απέναντι στα πρότυπα ομορφιάς. Τα τελευταία χρόνια δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για το μέλλον της Victoria's Secret, αφού οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα, ενώ η εταιρεία έχει δεχθεί σκληρή κριτική ύστερα από τη δήλωση του -πρώην πλέον- γενικού manager πωλήσεων Ed Razek ότι δεν πρόκειται να συμπεριλάβει ποτέ transgender και plus size μοντέλα στο show της Victoria's Secret. "Όσο για το αν πρέπει να βάλω τρανς μοντέλα στο show, όχι. Όχι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να βάλω. Αυτή η πασαρέλα είναι ουσιαστικά μία φαντασίωση. Πρόκειται για ένα 45λεπτο television special και τίποτα άλλο".