Το Καρουζέλ των Oνείρων θα δώσει γαλλικό αέρα στην Νέα Υόρκη

Ο οίκος Dior θα μεταμορφώσει το Saks στη Νέα Υόρκη σε ένα χειμερινό θαύμα για την περίοδο των γιορτών, με ένα ανεπανάληπτο show φωτισμού.

Καθώς η περίοδος των γιορτών πλησιάζει, ο οίκος Dior ετοιμάζεται να τιμήσει τους ισχυρούς δεσμούς που έχει συνάψει με το Saks και τη Νέα Υόρκη για περισσότερα από εβδομήντα χρόνια. Με έμπνευση από το σχέδιο που δημιούργησε ο Pietro Ruffo για την Cruise Collection 2024, ο οίκος έχει σχεδιάσει ένα μαγικό Καρουζέλ των Ονείρων που θα στηθεί στην εντυπωσιακή πρόσοψη του εμβληματικού αμερικανικού πολυκαταστήματος αλλά και μικρές θεατρικές σκηνές μέσα από τα εικοσιτέσσερα παράθυρά του.

To Saks Fifth Avenue θα κοσμείται με μια εντυπωσιακή εγκατάσταση – ένα γιγαντιαίο Καρουζέλ, με πλάτος πάνω από 35 μέτρα. Διακοσμημένο με εκπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών και τα σύμβολα του οίκου, το Καρουζέλ θα φωτίζεται εντυπωσιακά κάθε βράδυ, συνεχίζοντας το έθιμο που μεταμορφώνει το κτήριο της 5ης Λεωφόρου κάθε χρόνο.

Το συναρπαστικό ταξίδι θα συνεχίζεται σε κάθε ένα από τα εμβληματικά παράθυρα του πολυκαταστήματος, όπου μικροσκοπικές σκηνές θα αφηγούνται το ταξίδι που έκανε ο Christian Dior στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 1947. Ένα όνειρο που εκφράζει την αριστεία και την αισθητική του οίκου μέσα από τα διαχρονικά σύμβολα του. Από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2024.