Πώς να στηρίξετε τις μικρές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Δείξτε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας καταστήματα και brands.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Καθώς βρίσκουμε τους εαυτούς μας εν μέσω αυτής της πανδημίας, είναι σημαντικό να υποστηρίξετε τις μικρές επιχειρήσεις και τα brands σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση. Είτε πρόκειται για το εστιατόριο που συνηθίζατε να παραγγέλνετε είτε για το αγαπημένο σας brand κοσμημάτων - ακόμα και το studio - που γυμναζόσασταν, υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να δείξετε την αγάπη και τη στήριξή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραγγείλτε delivery από μικρά εστιατόρια

Ένας εύκολος τρόπος να στηρίξεις το αγαπημένο σου εστιατόριο είναι να παραγγέλνεις delivery αν δίνει αυτή την επιλογή. Δεδομένης της κατάστασης και της απομόνωσης στο σπίτι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για παραγγελίες. Οι περισσότερες επιχειρήσεις δίνουν την επιλογή αποκλειστικά για delivery, οπότε δεν έχετε παρά να τσεκάρετε τα αγαπημένα σας εστιατόρια.

Κάντε δώρα από ανεξάρτητα brands

Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, κάθε πράξη καλοσύνης έχει ακόμα μεγαλύτερο νόημα. Ένας όμορφος τρόπος να υποστηρίξετε μικρά brands και να δείξετε στους αγαπημένους σας ότι τους σκέφτεστε (χωρίς την παρουσία σας) είναι στέλνοντάς τους μικρές εκπλήξεις. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στην κολλητή σας που είχε γενέθλια, την αγαπημένη κρέμα σώματος στη μαμά σας ή ένα βιβλίο στη συνάδελφο που καθόταν στο απέναντι γραφείο.

Εγγραφείτε σε virtual studios

Όσο μένετε σπίτι για τη δική σας ασφάλεια αλλά και το κοινό καλό, είναι σημαντικό να γυμνάζεστε. Παρόλο που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε δια ζώσης το αγαπημένο σας pilates ή yoga μάθημα, έχετε και πάλι τη δυνατότητα να στηρίξετε το studio σας.  Πολλοί experts οργανώνουν online μαθήματα, φροντίζοντας έτσι να κρατούν ενεργή την τάξη τους και τους μαθητές να κρατούν μια καλή φυσική κατάσταση.

Κάντε τα ψώνια σας από τα μαγαζιά της γειτονιάς

Προτιμήστε να προμηθεύεστε φρούτα, λαχανικά και άλλα τρόφιμα, όπως ψωμί, κρέας και ψάρι από μικρά μαγαζιά στη γειτονιά σας. Ένας ακόμα κλάδος που αντιμετωπίζει σημαντική κρίση είναι τα ανθοπωλεία. Γιατί να μην ομορφύνετε μια γωνιά του σπιτιού σας ή να ανανεώσετε το μπαλκόνι σας και παράλληλα να ενισχύσετε και το ανθοπωλείο της γειτονιάς σας;

Σκεφτείτε τις δωρεές


Ένας άλλος τρόπος για να υποστηρίξετε τοπικές επιχειρήσεις ή ανεξάρτητα brands είναι με απευθείας δωρεά. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης, μπορείτε να υποστηρίξετε τις επιχειρήσεις με άλλους τρόπους, όπως οι θετικές κριτικές στα social media και προτείνοντάς τες σε φίλους.

Support your local artists

Η πανδημία έχει "χτυπήσει" και τις τέχνες. Δείξτε τη στήριξή σας στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες είτε αγοράζοντας έργα τους είτε συνεισφέροντας στη δουλειά τους.

Αναδιαμορφώστε το πρόγραμμα αντί να ζητάτε refunds

Γνωρίζουμε όλοι ότι κάθε πλάνο για ταξίδι, κοντινό ή μακρινό, δεν είναι της παρούσης. Αν έχετε ήδη προγραμματίσει μία απόδραση, προτιμήστε να αφήσετε ανοιχτές τις ημερομηνίας αντί να το ακυρώσετε. Τα ξενοδοχεία θα χρειαστούν την πελατεία τους όταν η πανδημία θα έχει τελειώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ