Ποια ηθοποιός προστίθεται στο καστ του Matrix 4;

Η νέα ταινία του Matrix franchise πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Keanu ReevesCarrie Ann-MossJada Pinkett-SmithDaniel Bernhardt, και Lambert Wilson επιστρέφουν στο δυστωπικό σύμπαν που τους έκανε πασίγνωστους στο ευρύ κοινό, ενσαρκώνοντας τους iconic ρόλους των μιλλένιουμ για ακόμη μία φορά. Η τέταρτη ταινία του franchise Matrix είναι γεγονός, με την ηθοποιό Christina Ricci να προστίθεται στο καστ της ταινίας που αναμένεται πάλι να σπάσει τα ταμεία.

Διαβάστε Επίσης

Η ανακοίνωση που έγινε μέσω του δελτίου τύπου από τη Warner Bros. έκανε λόγο για τον νέο ρόλο που θα ενσαρκώσει η ηθοποιός στην ταινία, χωρίς όμως να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για τον νέο χαρακτήρα. 

Christina Ricci
H Christina Ricci

Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερα για την πλοκή και τον τίτλο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες η πρεμιέρα θα λάβει χώρα στις 22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους και στο HBO Max. Μαζί με τη Ricci που αποτελεί νέα προσθήκη στο Matrix, οι Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra, και Jonathan Groff θα κάνουν επίσης εμφάνιση στο 4ο μέρος της ιστορίας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η μία εκ των αδερφών Wachowski, που είχαν αναλάβει τη δημιουργία και τη σκηνοθεσία των 3 προηγούμενων ταινιών.

Διαβάστε Επίσης