Ο "Άγγλος Ασθενής" γίνεται σειρά και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από το BBC

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου και ύστερα από την πολυβραβευμένη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, ο "'Αγγλος Ασθενής" ξετυλίγει την ιστορία του σε νέα μίνι σειρά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η είδηση πως η πολυβραβευμένη ταινία "Ο Άγγλος Ασθενής" που απέσπασε 9 όσκαρ με πρωταγωνιστές τους Ralph Fiennes, Kristin Scott, Willem Dafoe, Juliette Binoche και Colin Firth σε σκηνοθεσία του Anthony Minghella, η οποία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα του Michael Ondaatje, θα προβληθεί στη μικρή οθόνη σε μορφή σειράς από το BBC, αμέσως μας κάνει να αναρωτηθούμε αν το συγκεκριμένο εγχείρημα θα είναι το ίδιο επιτυχημένο με εκείνο της μεγάλης οθόνης. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το BBC πρόκειται να διηγηθεί από την αρχή την ιστορία του ξεχασμένου και καμένου αγνώστου, που εγκαταλήφθηκε σε μία βίλα της Ιταλίας, ο οποίος ανακαλεί στη μνήμη του τις αναμνήσεις του από τον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας. Όσο ο ίδιος ξετυλίγει την ιστορία του, γινόμαστε μάρτυρες της παράνομης σχέσης του με μία παντρεμένη γυναίκα αλλά και της προηγούμενης ζωής του, που πια είναι παρελθόν. 

Όπως έχει γίνει γνωστό την προσαρμογή έχει αναλάβει η Emily Ballou, Αυστραλοαμερικανή ποίητρια και σεναριογράφος που μένει στη Γλασκόβη. Ανάμεσα σε προηγούμενα πρότζεκτ της ξεχωρίζουμε τη σειρά Taboo, που πρωταγωνίστησε ο Tom Hardy.

Θυμηθείτε ξανά  το τρέιλερ της ταινίας "Ο 'Αγγλος Ασθενής":

Διαβάστε Επίσης