Ακόμα πιο συναρπαστικός ο 2ος κύκλος της σειράς "The Great" - Το trailer και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου κύκλου, η σειρά "The Great" έλαβε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, αφού τα νούμερα ήταν αναπάντεχα υψηλά. Η Elle Fanning και ο Nicholas Hoult υποδύονται ένα από τα πιο "μισημένα" ζευγάρια της ιστορίας, με τη Μεγάλη Αικατερίνη να επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο πιο δυναμική για να αναλάβει την εξουσία που της ανήκει. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπόθεση της δεύτερης σεζόν, η  Αικατερίνη παίρνει τον θρόνο στα χέρια της και προσπαθεί να διαφωτίσει τον λαό της Ρωσίας, ερχόμενη αντιμέτωπη με αρκετούς κοντινούς της ανθρώπους. Θα μάθει ότι για να αλλάξει μία χώρα, θα πρέπει πρώτα να αφήσει να την αλλάξει το ίδιο το κράτος, ενώ η σχέση με τον σύζυγό της θα περάσει σε άλλο επίπεδο. 

Πέρα από τους κεντρικούς χαρακτήρες που επιστρέφουν στις θέσεις τους, η Gillian Anderson, επίσης, θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια, υποδυόμενη τη μητέρα της Αικατερίνης, με την οποία θα έρθει σε ρήξη. Η πρεμιέρα όπως αναφέρει το trailer θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου. Γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης