Ο Jared Leto μεταμορφώνεται σε βρυκόλακα στη νέα του ταινία "Morbius"

Ο ηθοποιός εντάσσεται στον κόσμο της Marvel ως ο νέος αντι-ήρωας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Θα μπορούσε να ανακηρυχθεί ο βασιλιάς της μεταμόρφωσης αφού ο Jared Leto είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας σε ό,τι αφορά την καριέρα του στην υποκριτική. Πέρα από τον ρόλο του στην ταινία "House of Gucci", ένα ακόμα φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και βραβευμένος ηθοποιός με όσκαρ θα υποδυθεί τον Michael Morbius, έναν χαρακτήρα του σύμπαντος της Marvel που κάνει πρώτη εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε Επίσης

Στα κόμικ εμφανίστηκε πρώτη φορά ως κακός στη σειρά του Spiderman, όμως στη συνέχεια κέρδισε το κοινό ως ο νέος αντι-ήρωας, αποκτώντας τη δική του ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, ο δρ Michael Morbius είναι βραβευμένος βιοχημικός και πάσχει από μία σπάνια ασθένεια στο αίμα του. Με σκοπό να βρει το αντίδοτο και να απαλλάξει και τον υπόλοιπο κόσμο από το πρόβλημα, το οποίο βιώνει, ο ίδιος προχωρά σε μία πειραματική θεραπεία, η οποία θα "ξυπνήσει" την σκοτεινή του πλευρά.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιανουαρίου του 2022, ενώ στο πλευρό του Leto θα εμφανιστούν επίσης οι Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson.

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε Επίσης