Το νέο ντοκιμαντέρ για την ιστορία αγάπης του Paul Newman και της Joanne Woodward

Τη σκηνοθεσία των 6 επεισοδίων ανέλαβε ο Ethan Hawke, ενώ στην καρέκλα του παραγωγού κάθεται ο Martin Scorsese.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα από τα παράδοξα του παλιού Hollywood ήταν η σχέση του Paul Newman και της Joanne Woodward και αυτό γιατί κατάφερε να περάσει το τεστ του χρόνου, με τους ηθοποιούς να είναι ευτυχισμένοι για 50 χρόνια έως τον θάνατο του γόη της εποχής. Κόντρα στα διαζύγια και τις εφήμερες σχέσεις των άλλων σταρ, οι δύο ηθοποιοί αγαπήθηκαν βαθιά, με αποτέλεσμα η ιστορία αγάπης τους να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη στο CNN.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, το ντοκιμαντέρ "The Last Movie Stars" των 6 επεισοδίων, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Ethan Hawke, πρόκειται να επικεντρωθεί στο ειδύλλιο των ηθοποιών και στη μετέπειτα κοινή τους ζωή, με τον Martin Scorsese να βρίσκεται στη θέση του παραγωγού. 

Paul Newman-Joanne-Woodward

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόρες του ζευγαριού ήταν εκείνες που προσέγγισαν τον ηθοποιό, προτείνοντάς του να ασχοληθεί με τη σχέση των γονιών τους. "Ανακαλύπτοντας τη Woodward και τον Newman μέσα από την ιστορία αγάπης τους των 50 ετών αποδείχθηκε μεγαλύτερη ανταμοιβή απ'ό,τι φανταζόμουν. Το έργο τους, η φιλανθρωπία και οι ζωές υπηρετούν σαν κάτι ξεχωριστό, υπογραμμίζοντας πώς μοιάζει μία ουσιαστική, γεμάτη σημασία ζωή", δήλωσε ο Hawke.

Ethan Hawke

Ειδικότερα, το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από συνεντεύξεις από ένα πρότζεκτ του Newman, σε συνεργασία με τον Stewart Stern, ένα υλικό που δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ για τη βιογραφία του. Οι Elia Kazan, Sidney Lumet, Karl Malden, Sidney Pollack, Gore Vidal, Jacqueline Witte, Woodward, ακόμα και ο ίδιος ο Newman μιλάει σε αυτές τις συνεντεύξεις, αναφερόμενος στη ζωή του. Επιπλέον, σύγχρονοι ηθοποιοί του σήμερα μιλούν για τους δύο αστέρες, υπογραμμίζοντας την υστεροφημία τους δεκαετίες αργότερα.

Paul Newman-Joanne-Woodward

Ο Paul Newman και η Joanne Woodward παντρεύτηκαν το 1958, αφού ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη γυναίκα του και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του Newman, το 2008. Μαζί απέκτησαν 3 κόρες, με τη Woodward να βρίσκεται ακόμη εν ζωή, έχοντας κλείσει τα 91 της χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης