Oppenheimer | Το πρώτο πόστερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Christopher Nolan

Έναν χρόνο πριν την επίσημη πρεμιέρα, ο διάσημος σκηνοθέτης ήθελε να δώσει ένα μικρό sneak peek στο κοινό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έναν χρόνο θα πρέπει να αντέξουν οι φαν του Christopher Nolan για να δουν στους κινηματογράφους τη νέα του ταινία, για την οποία ο Βρετανός σκηνοθέτης έδωσε ένα μικρό sneak peek. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, μόλις κυκλοφόρησε το νέο πόστερ του φιλμ, όπου φαίνεται από μακριά η φιγούρα του Cillian Murphy, ο οποίος υποδύεται τον J Robert Oppenheimer  μέσα σε μία τεράστια έκρηξη. 

Πέρα από την ημερομηνία της πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου του 2023, ανακοινώθηκαν και κάποια ακόμα ονόματα πρωταγωνιστών. Ειδικότερα, δίπλα στον Murphy θα συμμετάσχουν οι Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr και Florence Pugh.

Όπως προδίδει ο τίτλος της ταινίας, η πλοκή θα επικεντρωθεί στη ζωή του "πατέρα" της ατομικής βόμβας και στο γεγονός της ανακάλυψής του, που άλλαξε για πάντα τον κόσμο. Επιπλέον στην ταινία θα εμφανιστούν οι Matthew Modine, Rami Malek, Kenneth Branagh, Dane DeHaan, Benny Safdie, David Krumholtz, Jack Quaid και Alden Ehrenreich.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Nolan συνεργάζεται με τον Murphy, αφού ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί στα Batman Begins (2005), Inception (2010), The Dark Knight Rises (2012) και Dunkirk (2017). Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του Peaky Blinders είχε δηλώσει πως πάντα θα εμφανίζεται για τον Nolan, όποιο κι αν είναι το μέγεθος του ρόλου. "Ο Chris θα με πάρει τηλέφωνο κι εγώ θα είμαι εκεί", είχε πει σε συνέντευξή του ο Cillian Murphy.

Δείτε το πόστερ της ταινίας: 

Διαβάστε Επίσης