Τα αρώματα που θα φέρουν τη φρεσκάδα των λουλουδιών στο σπίτι σας

Ο οίκος Editions de Parfums Frédéric Malle παρουσιάζει τη συλλογή αρωμάτων χώρου Perfume Gun.

Η τελευταία τάση στην αρωματοποιΐα είναι τα niche αρώματα, εναλλακτικές οσφρητικές επιλογές, που ξεφεύγουν από τα όρια των εμπορικών αρωμάτων και εξιτάρουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τις αισθήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοπόρος της νέας αυτής τάσης δεν είναι άλλος από τον Frédéric Malle, ο οποίος αποφάσισε να αποκαταστήσει την παλιά αίγλη της αρωματοποιΐας. Έτσι λοιπόν από το 2000 δίνει απόλυτη ελευθερία στους καλύτερους αρωματοποιούς στον κόσμο και τους παρέχει εξαιρετικές πρώτες ύλες χωρίς να τους επιβάλει όρια, με σκοπό να δημιουργήσουν μοναδικές αρωματικές συνθέσεις απαράμιλλης ποιότητας. 

Το νέο λανσάρισμα του οίκου Editions de Parfums Frédéric Malle έχει ως στόχο να πλημμυρίσει με μεθυστικά αρώματα το χώρο σας. Η σειρά Perfume Gun αποτελείται από 3 ξεχωριστά home fragrances, τα οποία υπόσχονται να μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σας με μόλις λίγα ψεκάσματα. Η χρηστική, καινοτόμα και μοντέρνα συσκευασία τους είναι τόσο ιδιαίτερη όσο και τα ίδια τα αρώματα. 

gun

Το σπρέι Jurassic Flower, με την φρεσκάδα της μανόλιας είναι σίγουρο πως θα βελτιώσει τη διάθεσή σας, ενώ το Un Gardenia La Nuit με τη φρουτώδη φρεσκάδα της γαρδένιας και το Rosa Rugosa θα σας φέρουν στο νου καλοκαιρινές νύχτες πλάι στη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ