Το Met Gala θα πραγματοποιηθεί παρά τον κορωνοϊό

Το ξέσπασμα του ιού έχει ήδη επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ξέσπασμα κορωνοϊού έχει ήδη οδηγήσει σε μια σειρά ακυρώσεων και καθυστερήσεων, όπως το φεστιβάλ Coachella, η νέα ταινία του James Bond και πολλές από τις εκδηλώσεις μόδας. Όμως, το μεγαλύτερο party μόδας, το Met Gala, θα πραγματοποιηθεί, παρά τις ανησυχίες.

"Προχωράμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό και προσβλέπουμε σε μια θαυμάσια βραδιά" δήλωσε η Nancy Chilton, Επικεφαλής Εξωτερικών Σχέσεων του Costume Institute, σύμφωνα με το The Cut. "Φυσικά, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση" πρόσθεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το φετινό Met Gala προσκαλεί τους stars του Hollywood και τους σχεδιαστές να ακολουθήσουν το θέμα: About Time: Fashion and Duration. Εμπνευσμένο από τη Virginia Woolf και τον Γάλλο φιλόσοφο του 20ου αιώνα, Henri Bergson, η έκθεση θα κάνει μία αναδρομή στην ιστορία της γυναικείας μόδας, τα τελευταία 150 χρόνια (που χρονολογείται από το 1870 μέχρι σήμερα) και που συμπίπτει με τη 150η επέτειο του Met. Η Woolf θα λειτουργήσει σαν μία "αφηγήτρια - φάντασμα" στην έκθεση, καθώς πολλά από τα γραπτά της θα χρησιμοποιηθούν στο εν λόγω concept.