Το ενδιαφέρον fashion project που δίνει έμπνευση για κάθε καλοκαιρινό outfit

Στο "My Tod's Closet" συμμετέχουν μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δέκα μοναδικές γυναίκες, με ξεχωριστό στιλ και αισθητική, πειραματίζονται με τα must haves της Tod’s για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Μια διαχρονική συλλογή, μια σειρά από ιδιαίτερα αξεσουάρ και το προσωπικό στιλ κάθε fashion icon "προσγειώνεται" στην οθόνη σας και δίνει έμπνευση για τα πιο κομψά outfits της καλοκαιρινής σεζόν. 

Πρόκειται για ένα ταξίδι σε μια φανταστική ντουλάπα, έτσι όπως το αντιλαμβάνονται και το αποτυπώνουν δέκα σύγχρονα fashion icons. 

Στα videos και τις φωτογραφίες πρωταγωνιστούν το top model Karolina Kurkova, η Κορεάτισσα ηθοποιός Min Υoung Park, η Γαλλία ηθοποιός Annabelle Belmondo, οι Ιταλίδες ηθοποιοί Valeria Bilello, Carolina Crescentini και Greta Ferro, οι style setters Julia Restoin Roitfeld, Caroline Daur, Erika Boldrin και Marica Pellegrinelli, οι οποίες "παίζουν” με αυτή την ονειρεμένη γκαρνταρόμπα και τα χρωματιστά αξεσουάρ δημιουργώντας διαφορετικά σύνολα για κάθε γυναίκα. 

Τα πρώτα videos περιλαμβάνουν τις Min Young Park, Julia Restoin Roitfeld και Valeria Bilello. 

Μείνετε συντονισμένοι στο tods.com για να δείτε και τις υπόλοιπες προσωπικότητες που συμμετέχουν στο project καθώς και τις ενδυματολογικές τους προτάσεις. 

Min Young Park

Min Young Park

H ηθοποιός από την Κορέα έγινε διάσημη μέσα από το ρόλο της στο ασιατικό τηλεοπτικό δράμα "What's wrong with Secretary Kim". Φέτος έλαβε μέρος και στη σειρά "When the Weather is Fine".

Valeria Bilello

Valeria Bilello

Ιταλίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο, είναι γνωστή για το ρόλο της στη σειρά "Sense 8" του Netflix. Για το 2020 ήδη είναι γνωστό ότι θα εμφανιστεί στα "Made in Italy" και "Curon" στο πλάι του Liam Neeson. 

Julia Restoin Roitfeld

Julia Restoin Roitfeld

Μούσα πολλών δημιουργών, trend setter και Γαλλίδα style icon. Η Julia ζει στη Νέα Υόρκη και το 2013 δημιούργησε την online "Μέκκα των μαμάδων" με τίτλο Romy and the Bunnies, όνομα που εμπνεύστηκε από την κόρη της.