Lola Leon | Η κόρη της Madonna πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs

Δεν είναι η πρώτη καμπάνια της Lourdes.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη Lola Leon επέλεξε για πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του για τη Spring 2021 συλλογή του ο Marc Jacobs. Εξάλλου, εκτός από την ιδιαίτερη προσωπικότητα και τα έντονα χαρακτηριστικά της, που την κάνουν ιδανική επιλογή για μοντέλο, ο σχεδιαστής έχει συνεργαστεί πολλά χρόνια και με τη μητέρα της, τη διάσημη Madonna.

Η Lourdes πόζαρε στον φακό της Brianna Capozzi για μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του Marc Jacobs, και αξεσουάρ της συλλογής όπως τη νέα δερμάτινη traveller tote. Σε μία από τις λήψεις η 24χρονη ποζάρει μ' ένα matching φλοράλ σετ από cropped top και σορτσάκι, ενώ σε άλλη μπορεί να τη δει κανείς με εφαρμοστό σακάκι, σορτς κι ένα εκκεντρικό μπουστάκι από τριαντάφυλλα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη καμπάνια για την οποία φωτογραφίζεται η Lola Leon, αφού στο παρελθόν έχει ποζάρει για τη Stella McCartney και brands όπως τα Miaou, Gypsy Sport, MadeMe, Desigual, ενώ το 2010 ήταν το πρόσωπο για τη σειρά ρούχων της μητέρας της, Material Girl. Ωστόσο, η συνεργασία με τον Marc Jacobs είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει μέχρι στιγμής.