Rihanna | Φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια Savage x Fenty με κοσμήματα Έλληνα σχεδιαστή

Το look της star.

Ρομαντικά florals και pastels, θηλυκότητα και γραμμές που αναδεικνύουν όλες τις σιλουέτες. Αυτά είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά στοιχεία της νέα συλλογής Savage x Fenty. Για ακόμα μία φορά, η καμπάνια του οίκου είναι μία ωδή στο body positivity και τη διαφορετικότητα με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Rihanna.

Η pop star ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με floral εσώρουχα και κιμονό σε pastel αποχρώσεις με αναφορές στα fashion trends των 60s και των 70s και κλέβει τις εντυπώσεις. Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στο lingerie look της όμως είναι η επιλογή των κοσμημάτων που έχει ελληνική υπογραφή.

Συγκεκριμένα, η Rihanna επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων, Νίκου Κούλη. Πρόκειται για ένα ζευγάρι κρίκους από χρυσό και λευκά διαμάντια, τα οποία πρόσθεσαν έξτρα λάμψη στο look της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία παγκοσμίου φήμης star επιλέγει να φορέσει ένα κόσμημα του Έλληνα σχεδιαστή. Μάλιστα, η Oprah Winfrey δώρισε στην Amanda Gorman ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους του σχεδιαστή με τη νεαρή ποιήτρια να τους φορά στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Η.Π.Α, Joe Biden. Η Scarlett Johansson και η Meghan Markle έχουν φορέσει επίσης κοσμήματα του Νίκου Κούλη στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ