Η τσάντα που θέλουν να κρατήσουν οι γυναίκες αυτή την εποχή

Μία τσάντα με ιστορία και απίστευτη φινέτσα.

Οι γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες. Αν, μάλιστα, αυτές έχουν τη σφραγίδα οίκων που φημίζονται για τα αξεσουάρ τους και ανήκουν σε κάποια εμβληματική σειρά, τότε  γίνονται κάτι σαν "ιερό κειμήλιο", ένα αντικείμενο λατρείας που θα συνοδεύει τις εμφανίσεις τους για πάντα. Δεν είναι καθόλου περίεργο, λοιπόν, που οι γυναίκες επιστρέφουν ξανά και ξανά σε iconic μοντέλα , πολλά από τα οποία έχουν να διηγηθούν μία ξεχωριστή ιστορία. 

Kelly bag

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Kelly Bag του οίκου Hermès. Η τσάντα χειρός σε σχήμα ακανόνιστου τετράπλευρου με δυο πλαϊνά λουριά και cutout καπάκι, δημιουργήθηκε το 1930 από τον Robert Dumas, τον γαμπρό του Émile Hermès, τον οποίο και διαδέχτηκε στην ηγεσία του οίκου. Το σχέδιο έφερε έναν αέρα εκμοντερνισμού στις συλλογές του εμβληματικού luxury brand με δερμάτινα είδη, ωστόσο δεν ήταν παρά τη δεκαετία του 1950 που η τσάντα πήρε το όνομά της και έγινε status symbol: η Kelly Bag έχει το όνομα της χολιγουντιανής σταρ Grace Kelly που έγινε Πριγκίπισσα του Μονακό και τη χρησιμοποιούσε για να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της. 

Η τσάντα που θέλουν να κρατήσουν οι γυναίκες αυτή την εποχή
H Grace Kelly με την Kelly της 

Αναζητώντας την Kelly... 

Με την πανδημία να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού σε second - hand κομμάτια, οι pre-owned τσάντες Hermès έγιναν ανάρπαστες στις αναζητήσεις του τελευταίου τετραμήνου, σύμφωνα με τα δεδομένα που κατέγραψε το Lyst. Συγκεκριμένα, οι αναζητήσεις τους αυξήθηκαν κατά 430%, ενώ η (μεταχειρισμένη) Kelly bag  βρίσκεται στη δεύτερη θέση του top 10 με τα προϊόντα που αναζήτησαν περισσότερο οι γυναίκες αυτούς τους μήνες [ σ.σ. στην πρώτη θέση βρέθηκε το The North Face x Gucci GG bomber jacket]. 

Τσάντα Hermes Kelly bag street style

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ