H Callista Crafts τιμά τον μήνα Pride με μια υπέροχη pochette

Το ελληνικό brand συμμετέχει στη μεγαλύτερη γιορτή της LGBTQI+ κοινότητας.

Ο Ιούνιος είναι παγκοσμίως ο μήνας Υπερηφάνειας, μία μεγάλη γιορτή, δηλαδή, που στοχεύει να ακουστούν με τον πιο χαρούμενο και φωτεινό τρόπο οι φωνές των μελών της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Η βιομηχανία της μόδας έδινε και δίνει πάντα το παρών στον μήνα που τιμά τη διαφορετικότητα και τα δικαιώματα της κοινότητας, και είναι παρούσα και φέτος μέσα από ολόκληρες συλλογές αφιερωμένες στο Pride.

Το Callista Crafts γίνεται από τα πρώτα ελληνικά fashion brands που δηλώνουν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή του Pride κυκλοφορώντας μία υπέροχη fringe pochette στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, τα χρώματα δηλαδή που απεικονίζονται στη σημαία Υπερηφάνειας. 

H Callista Crafts τιμά τον μήνα Pride με μια υπέροχη pochette

Παιχνιδιάρικη και κομψή, απόλυτη και τολμηρή, με έντονη προσωπικότητα και σαφή εστίαση υψηλής αισθητικής, η πολύχρωμη fringe pochette της Callista Crafts γιορτάζει πανηγυρικά το Pride και έρχεται να δηλώσει παρούσα σε έναν νέο κόσμο όπου όλοι αποκτούν δικαιωματικά τον χώρο, την αξία και την αγάπη που τους αξίζει.

Όπως αναφέρει το brand στον ιστότοπό του, μέρος από τις πωλήσεις της fringe pochette θα διατεθεί για να στηρίξει τις ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητες. Κι αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να αποκτήσουμε τη μοναδική αυτή τσάντα. Ο άλλος, βεβαίως, είναι ο μοντέρνος σχεδιασμός της και η απίθανη δυναμική που θα προσθέσει στις εμφανίσεις σας, αλλά και το σημαντικό μήνυμα που μεταφέρει.  

Fringe pochette Callista Crafts Pride June

*Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά : www.callistacrafts.com

Callista Store : Βουκουρεστίου 11, Αθήνα, τηλ.: 2103647989

Διαβάστε Επίσης