Glam you Style | 10 βραδινά τσαντάκια που θα ολοκληρώσουν τα party looks σας

Το αξεσουάρ που θα κάνει τα βραδινά σύνολα σας να λάμψουν περισσότερο.

Κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν ξεχωριστή αξία. Συνήθως πρόκειται για ρούχα που δεν φοράμε συχνά ή για αξεσουάρ που δεν κρατάμε στην καθημερινότητα μας, αλλά αφορούν πιο ιδιαίτερες περιστάσεις όπως τη διασκέδαση και το party dressing. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, ως κλασικές bag lovers έχουμε μία ιδιαίτερη προτίμηση στα βραδινά τσαντάκια, που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο τα βραδινά μας σύνολα. Ειδικά αυτή την περίοδο μετά από τόσους μήνες lockdown, η ανάγκη για διασκέδαση, ξεγνοιασιά και glam εμφανίσεις έχει κορυφωθεί. Πώς θα επιλέξετε όμως το ιδανικό βραδινό τσαντάκι για τις βραδινές σας εξόδους;

Διαβάστε Επίσης

Οι τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ και κυρίως στις τσάντες ποικίλουν για ακόμα μία φορά τόσο πολύ που είναι σχεδόν απίθανο να μην ταιριάζει κάποια στο προσωπικό σας στιλ. Εάν είστε λάτρεις του minimal, διαχρονικού στιλ τότε το nude τσαντάκι όπως αυτό του Saint Laurent ή η mini εκδοχή της Dionysus τσάντας του οίκου Gucci θα ολοκληρώσουν με μοναδικό τρόπο τα σύνολα σας και θα παραμείνουν στη γκαρνταρόμπα σας για πολλά, πολλά χρόνια. Σε περίπτωση όμως που σας έχει λείψει το glam, σε καταστήματα και e-shops θα βρείτε βραδινά τσαντάκια με κρόσσια από στρας που στερούνται σε μέγεθος, όχι όμως και σε λάμψη.

Για εμφανίσεις με δυναμικό χαρακτήρα, μία crossbody τσάντα σε animal print μοτίβο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε, ενώ αξίζει επίσης να υιοθετήσετε το logo trend, προσθέτοντας στη συλλογή σας ένα σχέδιο όπως αυτό του οίκου Alexander McQueen. Από τη λίστα με τις τάσεις όμως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα χρώματα πρωταγωνιστές της νέας σεζόν, δηλαδή το πράσινο και το φούξια. Ένας φάκελος στο έντονο πράσινο που μας σύστησε ο οίκους Bottega Veneta ή το hot pink τσαντάκι της Amina Muaddi θα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στα βραδινά σας σύνολα.

Editor's Picks 

Clutch σε metallic απόχρωση Isabel Marant

Dionysus bag Gucci

Leather pouch Bottega Veneta

Δερμάτινη τσάντα σε μπεζ απόχρωση Saint Laurent

Λευκό τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα Balenciaga

Handle bag Amina Muaddi

Μαύρο τσαντάκι Red Valentino

Τσαντάκι με κρόσσια από στρας KARA

Τσαντάκι με logo Alexander McQueen

Crossbody τσάντα σε animal print Jimmy Choo