Ο οίκος Valentino εισέρχεται στην αγορά των vintage και second-hand

Άλλος ένας οίκος που επενδύει στην αγάπη των καταναλωτών για vintage κομμάτια.

Μετά την πρωτοβουλία του οίκου Jean- Paul Gaultier να δημιουργήσει μία on-line υπηρεσία ενοικίασης iconic κομματιών του με τελικό στόχο να περάσει και στην πώλησή τους, ένας ακόμα οίκος ανακοίνωσε την είσοδό του στην αγορά των second - hand και vintage: ο οίκος Valentino ανακοίνωσε το πρότζεκτ Valentino Vintage με το οποίο εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τους καταναλωτές, που έχουν κάνει μια τεράστια στροφή στα vintage. Επίσης, αυτό έρχεται να συνδράμει στον σκοπό της "κυκλικής μόδας", που ανακυκλώνει και επαναχρησιμοποιεί προϊόντα παρατείνοντας τον χρόνο ζωής και χρήσης του ρυπαίνοντας έτσι λιγότερο το περιβάλλον.

Διαβάστε Επίσης

Στην πρώτη φάση του πρότζεκτ Valentino Vintage, που ξεκίνησε στις 27 Οκτωβρίου, όσοι καταναλωτές - κάτοχοι vintage κομματιών Valentino θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να αναζητήσουν στη σελίδα του οίκου Valentino.com τα στοιχεία επικοινωνίας των second-hand μπουτίκ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να ζητήσουν μια εκτίμηση για τα κομμάτια που διαθέτουν. Αν τα ρούχα που θα παρουσιάσουν λάβουν θετική εκτίμηση, η μπουτίκ θα τούς κάνει μια χρηματική πρόταση ώστε να αγοράσει το ρούχο. Εφόσον κάποιος κάτοχος vintage Valentino κάνει αποδεχτή την οικονομική προσφορά, θα λάβει τα χρήματα σε voucher το οποίο θα μπορεί να εξαργυρώσει στις Valentino boutiques, και το ένδυμα θα μείνει στο κατάστημα με τα second-hand. 

Στη δεύτερη φάση του πρότζεκ, που υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022, τα επιλεγμένα από τον οίκο Vintage καταστήματα θα αρχίσουν να πουλάνε τα κομμάτια που θα έχουν συλλέξει. 

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Valentino Project και θα μάθετε τις boutiques που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.