Trussardi | H hobo bag της συλλογής που θα κρατάτε από το πρωί ως το βράδυ

Ανακαλύψτε την τσάντα που θα ολοκληρώσει ιδανικά τις εμφανίσεις σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι γυναίκες πάντα θα αναζητάμε τσάντες που να συνδυάζουν το μοναδικό design και τη λειτουργικότητα. Ένα από τα σχέδια που μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή είναι οι hobo bags, που το σχήμα τους θυμίζει ημισέληνο ενώ θα τις βρείτε να τις περιγράφουν και ως "slouchy bags με χερούλι"

Οι hobo bags ήταν πάντα μια δημοφιλής επιλογή ανάμεσα στις τσάντες που επιλέγουν να κρατήσουν οι κομψές fashionistas για τις casual chic εμφανίσεις τους και στη FW '21 συλλογή της Trussardi ανακαλύψαμε εκείνη που θα γίνει η αγαπημένη σας τη φετινή σεζόν, ενώ θα έχει πάντα μια θέση στη ντουλάπα σας χάρη στον διαχρονικό της χαρακτήρα. Ο λόγος για τη hobo Ellie bag, η οποία έρχεται διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό Trussardi μονόγραμμα υπό τη μορφή χρυσού κρίκου και τη μοναδική oversized φούντα. 

Η Ellie hobo bag είναι η τσάντα που θα βάλει τη θηλυκή πινελιά στα outfits σας, ενώ μπορείτε να την κρατήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού η στιλάτη εμφάνισή της την κάνει το ιδανικό ταίρι σε διαφορετικά σύνολα. 

Trussardi | H hobo bag της συλλογής που θα κρατάτε από το πρωί ως το βράδυ