Γιατί αξίζει να αποκτήσετε ένα καμηλό παλτό όπως αυτό της Kate Middleton

Το παλτό της Kate Middleton έχει την έγκριση των πιο κομψών royals.

Από τη στιγμή που η Kate Middleton έγινε μέλος της royal οικογένειας στη Μεγάλη Βρετανία, έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των fashion lovers με τις στιλιστικές επιλογές της. Κάθε νέα εμφάνισή της μάλιστα αποτελεί τόσο αντικείμενο συζήτησης για παγκοσμίου φήμης περιοδικά και sites μόδας όσο και στιλιστική έμπνευση για τις γυναίκες που θαυμάζουν το ντύσιμό της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει πλέον αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα της και σε μία πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της επισκέφτηκε το Scarborough της Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα οργανισμούς που ασχολούνται με την πνευματική υγεία και τη νεολαία της περιοχής.

Για την εν λόγω επίσημη εμφάνιση, η Kate Middleton υιοθέτησε την τάση των monochromatic looks, δημιουργώντας ένα total μπεζ σύνολο, συνδυάζοντας ένα Gabriela Hearst φόρεμα σε midi μήκος με μπεζ Max &Co. παλτό, Ralph Lauren δερμάτινες γόβες, DeMellier τσάντα και χρυσά σκουλαρίκια του βρετανικού brand Accesosrize.

Ένα από τα μυστικά της τόσο μεγάλης επιτυχίας που χαίρει το στιλ της Kate Middleton είναι πως πολύ συχνά καταφέρνει να συνδυάζει την προσωπική αισθητική της με τους κανόνες που ορίζει το παλάτι, ενώ έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως το καμηλό παλτό που επέλεξε να φορέσει. Το εν λόγω παλτό ανήκει στη νέα συλλογή του οίκου Max & Co. για τη τρέχουσα σεζόν, έχει δημιουργηθεί από αγνό μαλλί, έχει επένδυση για ένα πιο cozy αποτέλεσμα, τσάντες, αλλά και ζώνη, η οποία τονίζει τη μέση. Η χαλαρή γραμμή και η ουδέτερη απόχρωση του παλτό, το καθιστά ιδανικό τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και φινέτσα.

Η εμφάνιση της Kate Middleton

Γιατί αξίζει να αποκτήσετε ένα καμηλό παλτό όπως αυτό της Kate Middleton

kate middleton

Get the Look

Μάλλινο καμηλό παλτό  MAX&Co.
Μάλλινο καμηλό παλτό  MAX&Co. 

Θα το βρείτε εδώ.

Γιατί αξίζει να αποκτήσετε ένα καμηλό παλτό;

Μάλλινο ή κασμιρένιο, με κουμπιά ή ζώνη, σε loose ή tailored γραμμή, το καμηλό παλτό είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το οποίο πρόκειται να προσθέσετε μία φορά στη συλλογή σας, ωστόσο θα φοράτε για χρόνια. Είναι διαχρονικό, αποπνέει σοφιστικέ κομψότητα και διαχρονική φινέτσα, μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, ενώ ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικία, στιλ και lifestyle.

Όσον αφορά στο styling, ένα καμηλό παλτό όπως το Max & Co. που επέλεξε η Kate Middleton για την επίσημη εμφάνισή της, συνδυάζεται εύκολα με ό,τι αποφασίσετε να φορέσετε. Ταιριάζει δηλαδή με φούστες και φορέματα κάθε μήκους, με τζιν και tailored παντελόνια, με κοστούμια και ολόσωμες φόρμες, ώστε να είναι η πρώτη σκέψη σας κάθε φορά που θέλετε να δημιουργήσετε μία προσεγμένη εμφάνιση.

Editor's Picks

Καμηλό παλτό Max Mara

Παλτό με δετή ζώνη H&M

Παλτό TOVE

Παλτό LOULOU STUDIO

Κασμιρένιο παλτό Anine Bing

Μακρύ δετό παλτό από μείγμα μαλλιού Massimo Dutti