Πώς θα τελειοποιήσετε το layering φέτος το φθινόπωρο

Ανανεώστε το προσωπικό στιλ σας, κάνοντας περισσότερο layering.

Οι δύο εποχές που χαρακτηρίζονται ως μεταβατικές, δηλαδή το φθινόπωρο και η άνοιξη, δημιουργούν σε κάθε γυναίκα κάποιες προκλήσεις. Η σημαντικότερη είναι πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στιλιστικά στις εναλλαγές τις θερμοκρασίας, ενώ φοράμε ένα look που μας κάνει να αισθανόμαστε κομψές και με αυτοπεποίθηση. Διανύοντας το φθινόπωρο ,λοιπόν, είναι λογικό να αναρωτιόμαστε πώς θα φέρουμε εις πέρας το εν λόγω project με την τεχνική layering να είναι η ιδανικότερη απάντηση.

Διαβάστε Επίσης

Με τον όρο layering αναφερόμαστε στη δημιουργία ενός outfit που αποτελείται από διαφορετικές στρώσεις ρούχων που έχουν ως στόχο να μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα, όσες εναλλαγές κι αν υπάρχουν στη θερμοκρασία. Αυτός είναι ο πρακτικός λόγος που το layering προτείνεται ως σημαντική πρακτική στο styling, αφού μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ένα layer από το σύνολό σας, ανάλογα με το αν κρυώνετε ή αν ζεσταίνεστε.

Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, είναι πως το layering προσφέρει μία μεγάλη ευκαιρία για στιλιστικό πειραματισμό. Μπορείτε να συνδυάσετε υφές, αποχρώσεις ή να σκεφτείτε νέους, εξαιρετικά δημιουργικούς τρόπους για να πετύχετε τον στόχο σας. Οι συνδυασμοί άλλωστε που μπορείτε να πετύχετε ποικίλουν τόσο πολύ που είναι δεδομένο πως έχετε αρκετό χρόνο να τους δοκιμάσετε όλους τους μήνες που έρχονται. 

-1 Σακάκι με πουλόβερ

-2  Καμπαρντίνα και πλεκτή ζακέτα

-3 Πουλόβερ και πουκάμισο

-4 Σακάκι και καμπαρντίνα

-5 Πουκάμισο, πουλόβερ και ζακέτα

Διαβάστε Επίσης