Τα στιλιστικά ατοπήματα που δεν πρέπει να κάνετε στις πασχαλινές εμφανίσεις σας

Τα στιλιστικά ατοπήματα που θα υποβαθμίσουν τις πασχαλινές εμφανίσεις σας.

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για τη γιορτή του Πάσχα με την προσοχή μας να έχει επικεντρωθεί στις εμφανίσεις που θα κάνουμε αυτή την περίοδο. Είτε έχετε οργανώσει κάποια εξόρμηση είτε έχετε αποφασίσει να παραμείνετε στην πόλη, ο στόχος είναι ένας. Να δημιουργήσετε κομψά outfits σε κάθε πασχαλινή περίσταση. Ωστόσο, εκτός από τα ανοιξιάτικα κομμάτια και όλα τα fashion hacks που μας βοηθούν να τελειοποιήσουμε το ντύσιμό μας, υπάρχουν και κάποια στιλιστικά ατοπήματα που θα πρέπει να αποφύγουμε. Ποια είναι αυτά;

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές

Όσον αφορά στο festive ντύσιμο, είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να πετύχετε την ισορροπία στο ντύσιμό σας και να αποφύγετε τις υπερβολές. Σίγουρα, επιθυμείτε να αισθανθείτε η πιο κομψή και λαμπερή εκδοχή του εαυτού σας, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε πως ο παντοτινός στόχος είναι η ισορροπία. Εάν θέλετε να φορέσετε κάποιο glam κομμάτι, προτιμήστε να το συνδυάστε με κάποιο άλλο που να είναι basic ή εάν θέλετε να προσθέσετε ένα statement κόσμημα, προτιμήστε να είναι το μοναδικό item που θα πρωταγωνιστεί στο look σας. 

Να σκέφτεστε πάντα την περίσταση

Ναι, διανύουμε την πασχαλινή περίοδο. Ναι, οι έξοδοι πρόκειται να είναι περισσότεροι αφού έχουμε ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, το dress code της εκάστοτε περίστασης πρόκειται να σας βοηθήσει ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές. Για παράδειγμα, εάν αναρωτιέστε τι θα φορέσετε στο μπάρμπεκιου που σας έχουν καλέσει την Κυριακή του Πάσχα, η απάντηση είναι ένα casual σύνολο που σας κάνει να νιώθετε άνετα. Αφήστε στη ντουλάπα τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ή τα πολύ statement κομμάτια και προτιμήστε κάτι πιο κομψό και casual. 

Τα κατάλληλα υφάσματα για την εποχή

Ένα αρκετά συχνό στιλιστικό λάθος που κάνουν κάποιες γυναίκες είναι πως δεν επιλέγουν τα κατάλληλα υφάσματα για την εκάστοτε εποχή. Για παράδειγμα, διανύοντας την περίοδο της άνοιξης και με τη θερμοκρασία να είναι αρκετά υψηλή, ο στόχος είναι να προτιμήσετε υφάσματα που είναι δροσερά και έχουν απορροφητικές ιδιότητες. Υφάσματα όπως το λινό, το βαμβάκι και το μετάξι. 

Διαβάστε Επίσης