Πώς θα φορέσετε τα jeans σας τις γιορτές

Τα jeans και τα denim κομμάτια μπορούν να υποστηρίξουν γιορτινές εμφανίσεις.

Οι γιορτινές εμφανίσεις δεν συνάδουν συνήθως με ποιότητες και υφάσματα στα ρούχα που συνηθίζονται σε casual και everyday looks. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φορέσετε μια φόρμα σ' ένα γιορτινό τραπέζι, ακόμα κι αυτή είναι βελούρ, ή τα jeans σας σ' ένα ρεβεγιόν. Βεβαίως, η μόδα έχει μέσα της έντονο το στοιχείο της ανατροπής και φροντίζει να προσφέρει λύσεις ακόμα και σ' αυτούς που αρνούνται να αποχωριστούν τα αγαπημένα τους κομμάτια σε μια γιορτινή εμφάνιση. Τα jeans δε αποτελούν την νο.1 απενοχοποιημένη επιλογή αναφορικά με το στιλ που συντροφεύει βραδινά looks και glam εμφανίσεις ,και δεν είναι λίγες και λίγοι αυτοί που τα εμπιστεύονται για τέτοιες περιστάσεις. Εξάλλου, η άνεση που προσφέρει είναι υπεράνω αμφισβήτησης και ο συνδυασμός τους με glam κομμάτια από τους πιο ευρηματικούς και επιτυχημένους. 

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα φορέσετε τα jeans σας τις γιορτές; 

Είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο για ποτό είτε μια γιορτινή συγκέντρωση σε σπίτι με φίλους ή το οικογενειακό δείπνο, ο τρόπος για να φορέσετε το τζιν έχει ένα βασικό κανόνα: τα υπόλοιπα κομμάτια του outfit να προέρχονται από τη γιορτινή σας γκαρνταρόμπα. Αυτό σημαίνει ότι γούνινα παλτό, βελούδινα σακάκια, sequin τζάκετ ή τοπ, κομμάτια από δαντέλα και διαφάνειες, metallic boots και party shoes, λεπτομέρειες από φτερά, εντυπωσιακά κοσμήματα και βραδινά τσαντάκια είναι απαραίτητα στα γιορτινά style combos που περιλαμβάνουν jeans

Την ίδια στιλιστική "συνταγή" οφείλετε να ακολουθήσετε αν αντί για τζιν παντελόνι επιλέξετε να φορέσετε μια denim φούστα ή ακόμα και το denim τζάκετ σας, που κι αυτό οφείλει να είναι μέρος- σ' ένα layering, για παράδειγμα- ενός look με κυρίαρχα τα λαμπερά κομμάτια. 

Get the style 

Τα παρακάτω street style looks θα σας εξασφαλίσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για να φορέσετε τα jeans σας τις γιορτές.