Πώς θα φορέσετε με στιλ τα wide-leg jeans

Το styling που θα σας κάνει να δείχνετε κομψές.

Δύσκολα θα βρείτε γυναίκα που να έχει απαρνηθεί τη συνδρομή των jeans στις εμφανίσεις της. Τα τζιν παντελόνια, εξάλλου, διαθέτουν τέτοια ποικιλία στις γραμμές και την ποιότητά τους που τα κάνουν μία από τις πιο άνετες και εύκολες επιλογές για ανεπιτήδευτο στιλ, σε διαφορετικές μάλιστα μεταξύ τους περιστάσεις. Τα jeans προσφέρονται για looks που θα φορεθούν από ένα χαλαρό περίπατο μέχρι το γραφείο, αλλά και σε μία βραδινή έξοδο. Στη ντουλάπα, επομένως, των περισσοτέρων γυναικών θα βρείτε περισσότερες από μία επιλογές, σε διάφορα σχέδια και κυρίως είδη. 

Tα wide - leg jeans

Μία κατηγορία, λοιπόν, γυναικείων jeans που γνωρίζει μεγάλη δημοφιλία είναι τα wide-leg jeans, δηλαδή τα φαρδιά τζιν παντελόνια που καταλήγουν συχνά σε "καμπάνα". Η διαφορά τους με τα flared ή bell-bottoms (όπως αποκαλούνται τα "καμπάνα") είναι ότι η φαρδιά σιλουέτα χαρακτηρίζει το σύνολο του τζιν, κι όχι μόνο το τελείωμα όπως συμβαίνει στα flared jeans, συχνά, ωστόσο, θα τα βρείτε και τα δυο στη ίδια κατηγορία των e-shops. 

Διαβάστε Επίσης

Τα wide-leg jeans έχουν, βεβαίως, και τη δική τους ποικιλία ως είδος: μπορείτε να επιλέξετε τα πολύ θηλυκά, και κολακευτικά για τη γυναικεία σιλουέτα, ψηλόμεσα, μπορείτε να διαλέξετε τα cropped, που ταιριάζουν άψογα σε petite σιλουέτες και μπορούν να φορεθούν με sneakers αλλά και ankle boots, μπορείτε ακόμα να καταλήξετε στην επιλογή των baggy (τα πολύ φαρδιά) που είναι πολύ άνετα, κουβαλούν ένα coolness και συνδυάζονται ωραία με φαρδιά πουλόβερ και blazers. 

Πώς θα τα φορέσετε; 

Τα street style looks των insiders έχουν πάντα την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα. Οι πιο updated και διαχρονικά stylish τρόποι για να φορέσετε ένα wide-leg παντελόνι έρχονται μέσα από τις παρακάτω εμφανίσεις : 

Με παλτό ή καμπαρντίνα

Με παλτό ή καμπαρντίνα

Denim on denim

Denim on denim

Με πουλόβερ

Με πουλόβερ

Με shacket

Με shacket

Με leather jacket

Με leather jacket

Με tweed σακάκι

Με tweed σακάκι

Με puff sleeve μπλούζα

Με puff sleeve μπλούζα

Με μαύρο σακάκι

Με μαύρο σακάκι