Τα 4 είδη jeans που θα έχετε πάντα στη ντουλάπα σας

Οι περισσότερες γυναίκες τα εμπιστεύονται διαρκώς και σε κάθε ηλικία.

Για τα jeans δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι το παντελόνι στο οποίο οι γυναίκες έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη. Θα έχουμε πάντα μία καλή αφορμή για να το επιλέξουμε για μία εμφάνιση, ακόμα και λιγότερο casual, ενώ η άνεση που προσφέρει - και κυρίως η ανθεκτικότητά του - το κάνουν μία σίγουρη και ασφαλή λύση για looks στα οποία δεν χρειάζεται να μας απασχολεί τίποτα! 

Τα γυναικεία jeans έχουν επίσης το πλεονέκτημα να έρχονται σε πάρα πολλά σχέδια και γραμμές που τα κάνει ιδανικά για κάθε γυναικείο σωματότυπο. Στη ντουλάπα μίας γυναίκας συνήθως υπάρχουν περισσότερα από ένα τζιν παντελόνια, σε διαφορετικές σιλουέτες και διάφορες αποχρώσεις (από σκουρόχρωμα blue jeans μέχρι ξεπλυμένα μπλε αλλά και μαύρα ή λευκά). Όμως, όσα τζιν κι αν περάσουν από μία γυναικεία γκαρνταρόμπα, πάντα θα υπάρχουν εκείνα τα είδη που θα έχουν σταθερή παρουσία  σ' αυτή, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Οι 4 πιο δημοφιλείς τύποι jeans, στις οποίες οι γυναίκες επιστρέφουν διαρκώς ανεξάρτητα από τάσεις ή άλλες επιλογές, είναι οι εξής: 

Διαβάστε Επίσης

#1 Straight-leg jeans

Τα straight- leg jeans, τα τζιν δηλαδή σε ίσια γραμμή, είναι η κλασική, διαχρονική σιλουέτα που πάντα θα βρίσκεται εκεί για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της όταν τίποτε άλλο δεν νιώθετε ότι λειτουργεί στη διάθεση και την εμφάνισή σας. Είναι τα jeans που θα φοράτε χωρίς ενδοιασμούς σε κάθε ηλικία και κάθε περίσταση.

Straight leg jeans
Straight leg jeans

#2 Wide - leg jeans

Τα wide-leg jeans, δηλαδή αυτά με φαρδιά μπατζάκια, συχνά συγχέονται με τις "καμπάνες", ωστόσο έχουν τη δική τους αυτόνομη προσωπικότητα με κύριο χαρακτηριστικό ότι προσφέρουν ασυναγώνιστη άνεση (τα σκέλη τους είναι εξάλλου φαρδιά σ' όλο τους το μήκος) και παράλληλα στιλ.

Wide-leg jeans
Wide leg jeans

#3  Τα flared jeans  

Δεν υπάρχει πιο σικ γυναικείο τζιν από τις "καμπάνες"(flare jeans), και σ' αυτό θα συμφωνούσε και η Victoria Beckham. Ψηλόμεσες, στενές στους μηρούς και ανοιχτές από το γόνατο ή τη γάμπα και κάτω, οι "καμπάνες" κουβαλάνε την αύρα άλλων εποχών και αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα όσα κανένα από τα άλλα jeans.

Flare jeans

Flare jeans

#4 Τα skinny jeans 

Τα εμπιστεύεται πλήρως η Kate Middleton και έχουν την έγκριση των Γαλλίδων. Εύκολα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι τα ψηλόμεσα skinny jeans, που εφαρμόζουν πάνω στο σώμα, δεν απευθύνονται σε όλους τους γυναικείους σωματότυπους, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Τα στενά jeans ακολουθούν και αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες και με τους σωστούς στιλιστικούς συνδυασμούς μπορούν να τις αναδείξουν υπέροχα.

Skinny jeans
Skinny jeans