Ποια μαγιό επιλέγουν για το καλοκαίρι οι κομψές γυναίκες άνω των 50

Γνωστές fashion insiders και fashion creatives μάς παρουσιάζουν τις επιλογές τους σε μαγιό και χαρίζουν έμπνευση.

Τα μαγιό φέρνουν συχνά τις γυναίκες μπροστά σε διλήμματα: ποιο να διαλέξω για να ταιριάζει και να αναδεικνύει στη σιλουέτα μου; Αυτό το ερώτημα, μάλιστα, απασχολεί κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία, καθώς όμως περνούν τα χρόνια, η επιλογή μαγιό γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι γυναίκες έχουμε την τάση μεγαλώνοντας να κρύβουμε το σώμα μας και όχι να το αναδεικνύουμε, και ένα μαγιό αποτελεί συχνά ζήτημα σοβαρής στρατηγικής και σκέψης πριν το αγοράσουμε και το φορέσουμε στην παραλία. 

Διαβάστε Επίσης

Ευτυχώς, με τα social media και την παρουσία fashion insiders από κάθε ηλιακή ομάδα, σύντομα έγινε αντιληπτό ότι τα μαγιό και οι σιλουέτες τους δεν αλλάζουν με την ηλικία. Η σωστή επιλογή μαγιό έχει να κάνει με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (την ποιότητα, την άριστη εφαρμογή, τη σιλουέτα που κολακεύει κάθε σωματότυτο) και ασφαλώς η επιλογή ανάμεσα σε μπικίνι ή ολόσωμο έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο της κάθε γυναίκας και τη διάθεσή της. 

Με το καλοκαίρι να είναι παρών, οι κομψές fashion insiders άνω των 50 έχουν ήδη φορέσει τα μαγιό τους και μάς προτείνουν: 

#1 High - Waist  μπικίνι

#2 Ολόσωμο με βαθύ V-neck 

#3 One-shoulder ολόσωμο 

#4 Μπικίνι με bandeau top σε κόκκινο 

#5 Εμπριμέ μπικίνι με triangle top 

#6 Φλοράλ ολόσωμο 

#7 Animal print 

#8 Μονόχρωμο κλασικό ολόσωμο