Τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε τον χειμώνα του 2022

Οι συλλογές των brands για τη σεζόν Φ/Χ 2022-23 κρύβουν υπέροχα σχέδια.

Τα γυαλιά ηλίου δεν αναφέρονται στο ντύσιμο μόνο μιας συγκεκριμένης εποχής του χρόνου. Αφορούν κάθε στιγμή που θα βγείτε από το σπίτι και θα πρέπει να προστατεύσετε τα μάτια σας από την ακτινοβολία του ήλιου- ακόμα και από την αμυδρή του χειμώνα. Τα γυαλιά ηλίου εξασφαλίζουν στιλ σε οποιαδήποτε εμφάνιση- καλοκαιρινή, μεταβατική, χειμερινή- και επομένως οφείλουν να είναι πάντα παρόντα, και σε πολλές επιλογές, στην γκαρνταρόμπα σας. 

Ασφαλώς, κάθε σεζόν έρχεται με τα δικά της, ανανεωμένα σχέδια τα οποία προστίθενται σε μία μακρά λίστα από διαχρονικές επιλογές. Ενώ, δεν αποκλείεται επίκαιρες τάσεις για εξελιχθούν σύντομα σε "κλασικές επιλογές", αφού ειδικά τα γυαλιά ηλίου λειτουργούν ως ένα αξεσουάρ παντός καιρού: υπάρχει μόνιμα σε μία γωνιά της ντουλάπας και είναι έτοιμο να συνοδεύει οποιαδήποτε εμφάνιση αρκεί να νιώσετε εκείνη τη στιγμή ότι αυτό είναι το ζευγάρι που ταιριάζει. Δεν θα μπορούσαμε, επομένως, να κάνουμε πιο σαφές ότι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου δεν είναι ποτέ αρκετό, χρειάζεστε περισσότερα για να μπορείτε να τα εναλλάσσετε στο ντύσιμό σας και να κάνετε κάθε φορά διαφορετικό styling

Διαβάστε Επίσης

Το πρώτο λόγο στην επιλογή γυαλιών ηλίου παίζει το σχήμα, να βρείτε δηλαδή αυτό ή αυτά που σας ταιριάζουν. Από εκεί και πέρα, το design του σκελετού και η διακόσμηση στους βραχίονες, τα χρώματα στους φακούς, τα υλικά και ο όγκος ενός ζευγαριού, τα χρώματα και τα μοτίβα στους σκελετούς, έρχονται σε τέτοια ποικιλία που σίγουρα θα βρείτε τα γυαλιά ηλίου που σας αρεσουν και ταιριάζουν στο στιλ σας. Ειδικά για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022-23, στις eyewear συλλογές ξεχωρίζουν τα σχέδια - ταρταρούγα, οι μεταλλικοί σκελετοί με χρώμα, οι oversized σκελετοί σε nude ή μπεζ, αλλά και λευκές, αποχρώσεις, τα έντονα cat-eye σχήματα αλλά και οι ...μάσκες του σκι, όπως αυτή που θα βρείτε στη συλλογή Gucci eyewear F/W 2022 με το λογότυπο της Gucci στον φακό, η οποία προτείνεται για εμφανίσεις που δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με χειμερινά σπορ. Οι μάσκες του σκι δανείζουν το σχήμα τους και σε πολλά άλλα μοντέλα της αγοράς κάνοντας την après ski αισθητική τοπ τάση στα γυαλιά ηλίου της σεζόν. 

Editor's choice 

Γυαλιά ηλίου Gucci, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου, Valentino.

Γυαλιά ηλίου Bottega Veneta, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Chanel, Chanel Boutique. 

Γυαλιά ηλίου Saint Laurent, Lenshop.gr

Μάσκα σκι Gucci, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Ana Hickmann, Prime Optics.

Γυαλιά ηλίου Bottega Veneta, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου KALEOS, The Workshop.

Γυαλιά ηλίου Chloé, Lenshop.gr

Γυαλιά ηλίου Max&Co., attica.

Γυαλιά ηλίου Marc Jacobs, Safilo.

Γυαλιά ηλίου Versace, Lenshop.gr

Γυαλιά ηλίου Hickmann, Prime Optics.

Γυαλιά ηλίου Carolina Herrera, Safilo.

Γυαλιά ηλίου DSQUARED2, Safilo.