Τα 5 τζάκετ που θα φοράτε συνέχεια την άνοιξη

Τα πανωφόρια της άνοιξης που θα κάνουν τη διαφορά στο καθημερινό σας στιλ.

Η άνοιξη αποτελεί μεταβατική εποχή στο ντύσιμο που σημαίνει ότι η γκαρνταρόμπα μοιράζεται ανάμεσα σε χειμερινά και καλοκαιρινά κομμάτια. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια κομμάτια που προορίζονται αποκλειστικά για την άνοιξη, όπως τα τζάκετ, τα παλτό και τα πανωφόρια γενικά που το ύφασμα τους, ή και η επένδυσή τους, δεν είναι τόσο χοντρά όσο απαιτεί ο χειμώνας, αλλά δεν μπορούν και να φορεθούν όταν πια έχουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες. Τα τζάκετ της άνοιξης είναι αυτά που θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια από τις ζεστές στις δροσερές εμφανίσεις και θα προσφέρουν στιλ σε κάθε ανοιξιάτικο look σας. 

Διαβάστε Επίσης

Ποια είναι, όμως, αυτά τα τζάκετ που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη; Προφανώς, υπάρχουν κάποια διαχρονικά κομμάτια, όπως είναι τα blazers, που στις ανοιξιάτικες εκδοχές τους, εκτός από πιο ελαφριά υφάσματα, συναντάμε και σε ανοιχτές αποχρώσεις ή σε έντονα χρώματα. Φέτος, δώστε ένα προβάδισμα στα σακάκια σε παστέλ τόνους, αλλά και στα navy blue που επιστρέφουν μαζί με τις ρίγες στις τάσεις της άνοιξης 2023 ως αναβαθμισμένο nautical style. 

Η μεγαλύτερη τάση της φετινής άνοιξης, ωστόσο, είναι τα denim τζάκετ που ακολουθώντας το γενικότερο denim trend, φέτος θα φορεθούν σε κάθε πιθανή version και όχι μόνο στην κλασική casual σιλουέτα, με τα κουμπιά και τις τσέπες, που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας. Δοκιμάστε Canadian tuxedo looks με τζιν σακάκια και cargo jeans ή denim πουκάμισα με μίντι τζιν φούστες, και θα είστε απόλυτα επίκαιρες στο στιλ σας. 

Άλλη μεγάλη τάση είναι τα utility τζάκετ, ή αλλιώς τα πανωφόρια με πολλές τσέπες, που ακολουθούν τη δημοφιλή τάση του utilitywear, και φυσικά ένα ελαφρύ parka ή μια καμπαρντίνα με πολλές τσέπες θα μπορούσαν να εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο ύφος, αν και στις προτάσεις τωνbrands θα βρείτε και πολλές άλλες εκδοχές του utility πανωφοριού, όπως για παράδειγμα αυτή σε multipocket σακάκι που μπορείτε να συνδυάσετε με μίνι/ μίντι φούστες και παντελόνια. 

Την πεντάδα των τζάκετ που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη συμπληρώνουν τα leather jackets, ιδίως τα moto jackets που είχαν τον πρώτο λόγο στις τάσεις της χειμερινής σεζόν και συνδυάζονται υπέροχα με τα πάντα, ενώ από τη χειμερινή σεζόν έρχεται και η τάση των bomber jackets που σε πιο ανάλαφρες εκδοχές αλλά και σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις γίνονται ιδανικά για τα looks της άνοιξης. 

-To denim jacket 

denim jacket street style

denim jacket street style

-To utility jacket 

Utility jacket street style

Utility jacket street style

Utility jacket street style

-Το blazer 

blazer street style

blazer street style

-To leather jacket 

leather jacket street style

Street style look Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

-To bomber jacket 

Street style look Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι
bomber jacket street style