Celebrity Approved | 7 συνταγές ομορφιάς για λαμπερή επιδερμίδα και απαλά μαλλιά

Οι αγαπημένες μάσκες ομορφιάς των A-listers, από την Gwyneth Paltrow, μέχρι την Victoria Beckham.

Οι A-listers του Hollywood έχουν πρόσβαση στις πιο καινοτόμες θεραπείες, τους πιο διάσημους facialists και τα πιο πολυτελή προϊόντα ομορφιάς. Μέχρι και αυτοί όμως μερικές φορές ακολουθούν την πιο φυσική οδό, φτιάχνοντας τα δικά τους clean καλλυντικά για να περιποιηθούν την επιδερμίδα και τα μαλλιά τους. Ακολουθούν 7 DIY ομορφιάς, από την αγαπημένη συνταγή για μάσκα προσώπου της Victoria Beckham, μέχρι το μυστικό για λαμπερά μαλλιά της Miranda Kerr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Αν λατρεύει κάτι η Miranda Kerr αυτό είναι σίγουρα το λάδι καρύδας. «Μαγειρεύω με αυτό, το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου, αφαιρώ με αυτό το μακιγιάζ», λέει. «Εάν έχετε καεί με το ψαλίδι για τις μπούκλες, μπορείτε να απλώσετε λίγο στο κάψιμο για να βοηθήσετε την επούλωση. Μερικές φορές κοιμάμαι με λάδι καρύδας στα μαλλιά μου», προσθέτει. 

Olivia Wilde

Olivia Wilde

Για να μειώσει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, η Wilde φτιάχνει τσάι και ακουμπά στη συνέχεια τα κρύα φακελάκια στην περιοχή.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Η ηθοποιός και wellness guru μοιράζεται συχνά τα αγαπημένα της φυσικά καλλυντικά προϊόντα μέσα από την ιστοσελίδα της, Goop. Μία από τις αγαπημένες της DIY μάσκες προσώπου περιέχει λάδι και μέλι manuka, το οποίο βοηθά με την ακμή και την επούλωση της επιδερμίδας. 

Kristen Bell

Kristen Bell

«Μου αρέσει να φτιάχνω τα δικά μου scrub σώματος. Είναι πολύ οικονομικά, και έχω έτσι πλήρη έλεγχο των συστατικών τους. Ξέρω ότι είναι τόσο φυσικά, ώστε να μπορώ να τα φάω!», λέει. Η αγαπημένη της συνταγή καλεί για 1 φλιτζ. καστανή ζάχαρη, 1/2 φλιτζ. μέλι και 1/2 φλιτζ. λάδι καρύδας. Αφού αναμειχθούν όλα τα συστατικά, το scrub μπορεί να διατηρηθεί για μήνες σε ένα καλά κλεισμένο βάζο. 

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

"Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα lip scrub, ειδικά αν πρόκειται να φορέσω ένα φωτεινό ή σκουρόχρωμο κραγιόν», λέει. «Κάνει τα χείλη απίστευτα απαλά», εξηγεί. Για να το φτιάξει αναμειγνύει ίση ποσότητα μελιού, λάδι καρύδας και ζάχαρης και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το μίγμα για να κάνει απαλό μασάζ στα χείλη, πριν το ξεβγάλει. 

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Η αγαπημένη DIY μάσκα για λαμπερή επιδερμίδα της VB αποτελεί ένα μίγμα από αβοκάντο και βερίκοκο. Τη λατρεύει γιατί αφήνει την επιδερμίδα της απαλή και μειώνει τις ρυτίδες, χάρη στα πλούσια αντιοξειδωτικά που περιέχουν τα δύο φρούτα. 

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Η μάσκα προσώπου που φτιάχνει το αγγελάκι της Victoria's Secret περιέχει μόλις δύο συστατικά: Λωτό και μέλι. Το μέλι έχει σπουδαίες αντιβακτηριακές ιδιότητες, ενώ ο λωτός είναι ένα φρούτο, το οποίο χρησιμοποιούν οι γκέισες στις ρουτίνες ομορφιάς τους, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες, σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο.