Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας | O οίκος ομορφιάς που εμπιστεύονται οι celebrities για το μακιγιάζ τους

Ο οίκος Armani Beauty είναι ο βασικός χορηγός του 79ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, poy θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο οίκος Armani Beauty, το όνομα του οποίο είναι πλέον άρρηκτο με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, θα είναι ο βασικός χορηγός και της 79ης διοργάνωσης.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο οίκος Armani Beauty θα προσφέρει την επίσημη υπηρεσία μακιγιάζ στους καλεσμένους του φεστιβάλ, καθώς και στις διασημότητες που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Από το 2018, ο οίκος Armani Beauty έχει προσφέρει υπηρεσίες μακιγιάζ σε περισσότερους από 4.000 καλεσμένους. Φέτος, τα φώτα της δημοσιότητας εντός κι εκτός κόκκινου χαλιού θα πέσουν στο μεγαλύτερο μυστικό των makeup artists, το Luminous Silk Foundation και στο σατινέ κραγιόν μεγάλης διάρκειας Lip Power

Η μακραίωνη συνεργασία του οίκου Armani Beauty με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας La Biennale di Venezia συνεχίζει να ενδυναμώνει τη σχέση της μάρκας με τον κόσμο του κινηματογράφου και τιμά την αγάπη που έτρεφε ανέκαθεν ο Giorgio Armani για την έβδομη τέχνη. Στη διάρκεια των ετών, ο σχεδιαστής δημιούργησε τα κοστούμια για μια σειρά ταινιών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι φημισμένες ταινίες Επάγγελμα: Ζιγκολό του 1980, στην οποία δημιούργησε μια γκαρνταρόμπα για τον Richard Gere, καθώς και οι ταινίες Οι Αδιάφθοροι, Γκάτακα, Κλεμμένη Ομορφιά, Shaft: Ο Μαύρος Πάνθηρας, η σειρά ταινιών Batman, Το Σμόκιν της Συμφοράς, De-Lovely, Παιχνίδια Συνωμοσίας, The Social Network, Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο: Φάντασμα, Hanna, Στα Χρόνια της Βίας και Ο Λύκος της Wall Street.

Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί Βασικό Χορηγό, ο οίκος Armani Beauty παρουσιάζει το Βραβείο Κοινού - Armani Beauty, Orizzonti Extra. Το Orizzonti Extra αποτελεί την ενότητα της Επίσημης Επιλογής που εστιάζει στις νέες τάσεις του κινηματογράφου. Επιπλέον, για να συμβάλλει περισσότερο στον πολιτισμό και στην παιδεία, ο οίκος υποστηρίζει επίσης την αποκατάσταση της συλλογής γύψινων καλουπιών της Accademia di Belle Arti di Venezia (Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Βενετίας).