Ο συμβολισμός πίσω από το νυφικό μανικιούρ της Jennifer Lopez

Κάθε λεπτομέρεια του beauty look της είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία.

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας μήνας από το δεύτερο γάμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, ωστόσο τώρα αποκαλύφθηκε ο συμβολισμός πίσω από το νυφικό μανικιούρ της.

Διαβάστε Επίσης

Ο αγαπημένος της nail artist, Tom Bachik, της χάρισε ένα γαλακτερό λευκό μανικιούρ, διακοσμημένο με μικρά πτηνά. Αυτή η επιλογή nail art δεν ήταν τυχαία. Η Λατίνα star εξομολογήθηκε στο newsletter της, On The JLo, την αγάπη της για το συγκεκριμένο είδος πτηνού λέγοντας: "Πάντα πετούν πτηνά γύρω μου. Είχα πάντα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τις τροχιλίδες. Συνειδητοποίησα ότι πολλοί άνθρωποι λένε ότι συμβολίζουν την αγάπη... Όποτε έχω αμφιβολλίες ή νιώθω μπερδεμένη, ένα τέτοιο πτηνό εμφανίζεται ως δια μαγείας στο παράθυρό μου, για να μου θυμίσει ότι το σύμπαν πάντα θα μας μιλά αν είμαστε ανοιχτοί στα σημάδια".

Ο Bachik ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του μανικιούρ της τη μεγάλη μέρα κι έγραψε: "Οικείες στιγμές και προσωπικές λεπτομέρειες έκαναν το custom νυφικό μανικιούρ της Jennifer τόσο ιδιαίτερο". 

Ο celebrity nail expert αποκάλυψε επίσης πως η JLo τελευταία ζητούσε διαρκώς ανοιχτόχρωμα μανικιούρ, κάτι που τους οδήγησε να διαλέξουν τη συγκεκριμένη περλέ απόχρωση για την ημέρα του γάμου της. "Η Jen λατρεύει τα γαλακτερά νύχια. Μου αρέσει που είναι διαχρονικά και ταυτόχρονα μια κομψή παραλλαγή των κλασικών γαλλικών νυχιών", είπε. 

Διαβάστε Επίσης