Τα πιο κολακευτικά χρώματα κραγιόν για γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις που κάνουν τα χείλη να δείχνουν ζουμερά κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Το ωραιότερο κραγιόν είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αν ωστόσο ψάχνετε τρόπους να αναδείξετε τα χείλη σας χωρίς να τονίζετε τα ψεγάδια τους μετά τα 50, τότε ναι, είναι φρόνιμο να ακολουθήσετε κάποιους "κανόνες" και να βάλετε στο νεσεσέρ σας τα κραγιόν εκείνα στα οποία ορκίζονται οι makeup artists για το μακιγιάζ της ώριμης επιδερμίδας

Διαβάστε Επίσης

Με το πέρασμα των χρόνων τα χείλη χάνουν τον όγκο τους και αποκτούν έντονες γραμμές. Για να τα κάνετε να δείχνουν πιο ζουμερά δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για το μακιγιάζ τους. Παρακάτω θα βρείτε τις αποχρώσεις που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο νεσεσέρ σας:

Τα πιο κολακευτικά χρώματα κραγιόν για μετά τα 50

Τα ωραιότερα κραγιόν για γυναίκες άνω των 50 είναι τα "ζεστά" nude, που ταιριάζουν με όλα τα outfits, αλλά και τα φωτεινά κόκκινα, τα ροδακινί, τα κοραλί αλλά και τα pink nude -πάντα με τον κατάλληλο υπότονο, εκείνο που κολακεύει τη δική σας επιδερμίδα. Τα τελευταία -κόκκινα, κοραλί και ροζ- χαρίζουν ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο, που κάνει τη συνολική εμφάνιση να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική.

Τα χρώματα που θα πρέπει να αποφεύγετε είναι τρία: Τα πολύ σκουρόχρωμα μπορντό και βουργουνδί, καθώς τείνουν να κάνουν τα χείλη να δείχνουν πολύ μικρά και ισχνά, και τα πολύ ανοιχτόχρωμα nude, που κάνουν το πρόσωπό να δείχνει θαμπό και κουρασμένο. 

Director's Tip: Ανεξάρτητα από το χρώμα, επιλέξτε κραγιόν με glossy και τα satin φινιρίσματα που θα κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και νεανικά. Αντίθετα, αποφύγετε τα ματ, καθώς μπορεί να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή σας, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν αφυδατωμένα και θαμπά και τονίζοντας τις λεπτές γραμμές τους.

Διαβάστε Επίσης