Το λάθος με το bronzer που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες άνω των 50

Η λάθος τεχνική που "αγριεύει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αν και συνυφασμένο με τις νεότερες ηλικίες, το πολυχρηστικό bronzer δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας. Ο τρόπος εφαρμογής ωστόσο στα 50 δεν μπορεί να είναι ο ίδιος με εκείνος στα 20 και τα 30. 

Διαβάστε Επίσης

Το bronzer μπορεί πράγματι να τονίσει τα ζυγωματικά και το περίγραμμα, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο. Η τεχνική του contouring είναι ωστόσο "επικίνδυνη" μετά τα 50 καθώς μπορεί να "αγριέψει" το πρόσωπο κάνοντάς το να δείχνει καχεκτικό. 

Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε μια άλλη ικανότητα του bronzer, εκείνη που χαρίζει ζεστασιά στο πρόσωπο, εφαρμόζοντας το με ένα μεγάλο πινέλο στα ζυγωματικά, το περίγραμμα και τη γραμμή των μαλλιών. Έτσι το πρόσωπο θα αποκτήσει ένα πιο φυσικό και κολακευτικό sunkissed αποτέλεσμα, που μπορεί τελικά να σας κάνει να δείχνετε νεότερη. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μετά τα 50, η επιλογή του bronzer θα πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας πιο νεανικής όψης. Ιδανικά αποφύγετε τα προϊόντα σε μορφή πούδρας και προτιμήστε τις υγρές ή κρεμώδεις φόρμουλες, που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα μια πιο λαμπερή, ηλιοκαμένη όψη χωρίς να "κάτσουν" στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Προτιμήστε επίσης ελαφρώς ιριδίζοντα προϊόντα, που θα χαρίσουν μια νεανική λάμψη στο πρόσωπό σας, κι αποφύγετε εκείνα με ματ φινίρισμα, αλλά κι εκείνα με glitter, που συνήθως δεν κολακεύουν την πιο ώριμη επιδερμίδα.

Διαβάστε Επίσης