Mullet | Αυτό είναι το it κούρεμα του 2020

Μεγάλοι οίκοι μόδας, όπως ο Valentino, αλλά και διάσημοι stars, όπως η Miley Cyrus, του έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Το 2019 ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά του αυστηρού καρέ.  Πολλοί celebrities, όπως οι January Jones, Lucy Liu, Nicole Scherzinger και Jourdan Dunn ενέδωσαν στον πειρασμό και υιοθέτησαν την κορυφαία τάση ομορφιάς, που αρκετές φορές τους χάρισε μια θέση σε best dressed λίστες. Το 2020 όμως είναι εδώ και οι celebrity hairstylists επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα ξεχασμένο και ιδιαίτερο κούρεμα κατάλληλο για τις πολύ τολμηρές. Ο λόγος για τη σύγχρονη εκδοχή της μοϊκάνας, το λεγόμενο mullet, το οποίο αναμένεται να είναι το it κούρεμα του 2020, στο οποίο μάλιστα ήδη πολλοί stars έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είναι το mullet;

Πρόκειται για ένα κούρεμα που έρχεται κατευθείαν από τα '80s και θυμίζει έντονα τους pop stars της εμβληματικής δεκαετίας, όπως ο David Bowie, ο Billy Ray Cyrus, η Cher και η Jane Fonda. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι κοντή στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος και θυμίζει ένα αναπάντεχο και πιο εξεζητημένο shag. 

Η εκδοχή του Valentino

Beauty mullet

Στο fashion show του Valentino για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο διάσημος οίκος πρότεινε την πιο θηλυκή εκδοχή του mullet με λιγότερο όγκο και φιλάρισμα

Ιδού οι stars που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση:

Miley Cyrus

Barbie Ferreira

Zendaya (το 2016)

Celebrities Zendaya

Halsey

Billie Eilish

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ