Το φιλαριστό κούρεμα που θα σας κάνει να πείτε "ναι" στα κοντά μαλλιά

Η νέα εκδοχή του '90s shag δείχνει πιο "ενήλικη" από την original και ξεχειλίζει ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Το shag είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία κοντά κουρέματα για το 2021 και δεν μπορούμε παρά να "κατηγορήσουμε" το reunion των Friends για αυτό. Οι αναζητήσεις για το φιλαριστικό στιλ έχουν εκτοξευθεί στο Pinterest με την Jennifer Aniston και την Meg Ryan circa 1990 να αποτελούν τις κύριες πηγές έμπνευσης για υιοθέτηση της throwback τάσης. Η σύγχρονη εκδοχή του ωστόσο είναι αυτή που θα απασχολήσει περισσότερο τους επόμενους μήνες, κερδίζοντας τη θέση της στο menu των κομμωτηρίων.

Sloane Shag | Το γυναικείο κοντό κούρεμα που πρέπει να τολμήσετε το 2021

Old vs New

Το φιλαριστό κούρεμα που θα σας κάνει να πείτε "ναι" στα κοντά μαλλιά

Το παραδοσιακό shag έχει έντονο φιλάρισμα και έντονο όγκο στην κορυφή, που δημιουργεί ένα mushroom effect. Το sloane shag, η νέα εκδοχή του '90s κουρέματος, δείχνει πιο "ενήλικη" από την original και ξεχειλίζει ανεπιτήδευτη κομψότητα.

γυναικεία κοντά κουρέματα 2021

Διαβάστε Επίσης

Χαρακτηρίζεται από μακριά layers, που χαρίζουν ομοιόμορφο όγκο, ο οποίος δείχνει ανάλαφρος και καθόλου επιτηδευμένος. Σε αντίθεση με τους κομμωτές της δεκαετίας του 1990 που δημιουργούσαν ένα blunt αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ψαλίδι, οι σύγχρονοι αντικαταστάτες του προτιμούν τη χρήση ξυραφιού για ένα πιο απαλό και cool αποτέλεσμα. Το μήκος του φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή των κοκαλων του στέρνου, ενώ βασικό χαρακτηριστικό του είναι και τα κοντά layers ή οι αφέλειες, που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

One style for all

Είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα που λαχταρά μια αλλαγή στη εμφάνισή της για τη νέα σεζόν, καθώς δείχνει εξαιρετικά δυναμικό και επαναστατικό, ενώ παράλληλα κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και υφή μαλλιών. Αποτελεί επίσης σπουδαία επιλογή για εσάς που έχετε βαρεθεί το κλασικό καρέ, αλλά και για εσάς που θέλετε να αυξήσετε τον όγκο της κουπ σας.

Αν γίνει σωστά, το μοντέρνο shag είναι το απόλυτο "wash-and-go" κούρεμα, μία "επένδυση" για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας, που απαιτεί ελάχιστο styling, αφού όσο πιο messy είναι, τόσο πιο κομψό δείχνει.

Διαβάστε Επίσης