Η Charlize Theron έκανε ένα από τα it κουρέματα της χρονιάς

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά από πολλά χρόνια.

Η Charlize Theron έχει χαρακτηριστεί δικαίως "χαμαιλέοντας του Hollywood" χάρη στην εντυπωσιακή ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε κάθε είδους χαρακτήρα on screen, αλλά και να υπηρετεί ποικίλες αισθητικές off screen.

Η Charlize Theron έκανε ένα από τα it κουρέματα της χρονιάς

Διαβάστε Επίσης

Η πιο πρόσφατη "μεταμόρφωσή" της έγινε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας της ταινίας, Jurassic World: Dominion, όπου και εντυπωσίασε τους θαυμαστές υιοθετώντας ένα νέο κούρεμα και χρώμα μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός απαρνήθηκε το ξανθό καρέ της για ένα ένα edgy μαύρο mullet, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υιοθετήσει κάθε είδους τάση με μεγάλη επιτυχία.

Charlize Theron

Το rocker chic look δια χειρός του hairstylist Adir Abergel έχει έντονα κοντά layers στο μπροστινό μέρος και πιο μακριά στο πίσω, αλλά και wispy αφέλειες, που φτάνουν μέχρι το ύψος των φρυδιών. Η ηθοποιός συνδύασε το νέο κούρεμά της με ένα εξαιρετικά minimal σύνολο, το οποίο αποτελείτο από ένα τζιν, ένα λευκό πουκάμισο και διακριτικά κοσμήματα, επιτρέποντας στα μαλλιά της να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Μερικά ακόμα εξίσου δημοφιλή κοντά κουρέματα για φέτος είναι το καρέ, που φτάνει λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού, το matte shag, αλλά και το πολύ κοντό καρέ με αφέλειες.

Διαβάστε Επίσης