Η Victoria Beckham έκανε την πιο ωραία χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της για το φθινόπωρο

Το απαραίτητο hair refresh πριν τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Λίγο μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Victoria Beckham αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της, κάνοντας μια διακριτική, αλλά πολύ κομψή χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της. 

Το νέο hair look της Victoria Beckham

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια πρόσθεσε στα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά της ξανθές ανταύγειες, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόσωπό της, χαρίζοντάς του μια πολύ κολακευτική λάμψη

Οι νέες ανταύγειες στα μαλλιά της αποκαλύφθηκαν σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, ένα φωτογραφικό κολάζ με mirror selfies, στις οποίες δείχνει ένα από τα πιο αγαπημένα της σύνολα από την πρόσφατη συλλογή της.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της και να ανανεώσετε το hair look σας λίγο πριν το φθινόπωρο, ζητήστε από τον colorist σας να εστιάσει τις ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σας, προκειμένου να το φωτίσουν. Μετά το τέλος των διακοπών, μην παραλείψετε να κλείσετε ραντεβού και για μία θεραπεία μαλλιών, αλλά και για κούρεμα, έτσι ώστε να αφαιρέσετε την ψαλίδα, που κληροδότησε στα μαλλιά σας η έκθεση στον ήλιο, το χλώριο της πισίνας και το αλάτι της θάλασσας.

Διαβάστε Επίσης