Το κομψό αξεσουάρ μαλλιών που θα κάνει κάθε εμφάνισή σας να δείχνει "ακριβή"

Ο οίκος Chanel με το SS23 show του επαναφέρει στο προσκήνιο το πιο κομψό αξεσουάρ μαλλιών όλων των εποχών.

Η τελευταία πράξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 έλαβε χώρα χθες 4 Οκτωβρίου 2022 στο Grand Palais Ephémère με την Virginie Viard να αποκαλύπτει τη νέα συλλ9γή του οίκου Chanel. 

Διαβάστε Επίσης

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε οθόνη κινηματογράφου παρέλασαν οι ασπρόμαυρες δημιουργίες του fashion house, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ένα sleek beauty look, που απέπνεε ανεπαίσθητο glamour κι έκανε τα μοντέλα να θυμίζουν πρωταγωνίστριες του Γαλλικού σινεμά. 

Chanel

Για την επόμενη σεζόν, ο οίκος προτείνει ένα clean makeup look με την dewy επιδερμίδα, τις διακριτικές φωτοσκιάσεις και τα καλοχτενισμένα φρύδια να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του. Η γυναίκα Chanel αποδεικνύει για μία ακόμα φορά τον τίτλο της "ανεξάρτητης" και "δυναμικής" τονίζοντας τα χείλη της με ένα σκουρόχρωμο μπορντό κραγιόν, που λειτουργεί σαν το μόνο pop of colour στην εμφάνισή της. 

Όσον αφορά τα μαλλιά, ύστερα από πολλές σεζόν κυριαρχίας της φυσικής υφής και των επιμελώς ατημέλητων κυματισμών, το γαλλικό fashion house κάνει την ανατροπή και για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 προτείνει ultra sleek straight looks.

Chanel

Διαβάστε Επίσης

Αν και για τη σεζόν, που διανύουμε τώρα, τα πιο in fashion αξεσουάρ μαλλιών θεωρούνται οι υπερμεγέθεις φιόγκοι, τους οποίους ο οίκος παρουσίασε στο FW22-23 show του, την επόμενη σεζόν ένα άλλο hair accessory θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναβάθμισης των καθημερινών χτενισμάτων. Ο λόγος για τα λαμπερά barrettes, ένα από τα πιο κομψά αξεσουάρ όλων των εποχών.

Ο οίκος Chanel παρουσίασε barrettes στολισμένα με μικροσκοπικά κρύσταλλα αλλά και το εμβληματικό logo του, με τα οποία στερέωσε τα μαλλιά των μοντέλων σε chic χαμηλές αλογοουρές.

Chanel

Τα εν λόγω αξεσουάρ μαλλιών δεν ήταν ο μόνος λόγος, που οι κουπ τους έλαμπαν κάτω από τα φώτα του catwalk. Ο οίκος θέτει ξανά στο επίκεντρο της προσοχής το haircare, επιλέγοντας για τα μοντέλα του blunt κουρέματα, που κάνουν τις κουπ τους να δείχνουν πιο πλούσιες και "ακριβές", αλλά και βαθιά ενυδατικά έλαια, που κάνουν τα μαλλιά τους να ακτινοβολούν πολυτέλεια.

Διαβάστε Επίσης