Η Margot Robbie υιοθέτησε το χτένισμα που θα ενέκρινε σίγουρα η Coco Chanel

Είναι ιδανικό για την επερχόμενη party season.

Μία από τις "υπογραφές" της Gabrielle Coco Chanel, εκτός από το tweed suit και τις πέρλες, ήταν σίγουρα οι μαύροι φιόγκοι, οι οποίοι απλά δεμένοι στα μαλλιά της συμπλήρωναν τα περισσότερα outfits της.

Η Margot Robbie υιοθέτησε το χτένισμα που θα ενέκρινε σίγουρα η Coco Chanel

Διαβάστε Επίσης

Η αγάπη της για τους φιόγκους μεταφέρθηκε και στο catwalk, καθώς τους ενσωματώνε σε πολλές από τις δημιουργίες της ενώ στη συνέχεια, ο διάδοχός της, Karl Lagerfeld, την τιμούσε κάνοντας το ίδιο. Σήμερα η Virginie Viard συνεχίζει την "παράδοση" κρατώντας ζωντανή τη μεγάλη αγάπη της Gabrielle Coco Chanel μέσα από τις δημιουργίες της. 

Chanel

Πιο πρόσφατα, στο show που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι για την haute couture συλλογή για τη σεζόν Fall-Winter 2022-23, τα μαλλιά των μοντέλων στολίστηκαν με υπερμεγέθεις φιόγκους, που δέσποζαν στην κορυφή των κεφαλιών τους, αποτελώντας το focal point του beauty look τους. 

Margot Robbie

Αυτό το look αποτέλεσε πιθανόν και την έμπνευση πίσω από την πιο πρόσφατη εμφάνιση της Margot Robbie. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε πρόσφατη εκδήλωση των BAFTA φορώντας ένα πολύ κομψό μαύρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα άκρως νεανικό και girly beauty look. Η επιδερμίδα της ήταν εξαιρετικά λαμπερή, τα μάτια της διακριτικά τονισμένα με λίγη μαύρη mascara, τα μήλα της με ένα ροζ ρουζ και τα χείλη της με ένα pink nude κραγιόν με satin φινίρισμα, ενώ το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν το Chanel-inspired χτένισμά της.

Margot Robbie

Η ηθοποιός είχε μαζέψει τα μαλλία της σε ένα loose half up half down, το οποίο είχε στερεώσει με έναν oversized μαύρο φιόγκο, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και το πιο απλό σύνολο μπορεί να γίνει πραγματικά ενδιαφέρον συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. 

Διαβάστε Επίσης