Η Meghan Markle υιοθέτησε το βραδινό χτένισμα, που θα σας αναδείξει στην πιο stylish του ρεβεγιόν

Το χτένισμα, που θα βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε επίσημη εκδήλωση.

Η Meghan Markle έκανε μια σπάνια εμφάνιση χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Harry, με αφορμή το Ripple Of Hope Gala. Για την περίσταση, η δούκισσα του Sussex φόρεσε μία λευκή one-of-a-kind Louis Vuitton τουαλέτα, την οποία σχεδίασε ο Nicolas Ghesquière. Το outfit της ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες, διακριτικά κοσμήματα και ένα μαύρο clutch, ενώ η τελική πινελιά στην εμφάνισή της δόθηκε με το πιο διαχρονικά κομψό βραδινό χτένισμα.

Η Meghan Markle υιοθέτησε το βραδινό χτένισμα, που θα σας αναδείξει στην πιο stylish του ρεβεγιόν

Διαβάστε Επίσης

Η δούκισσα του Sussex για την περίσταση υιοθέτησε το χτένισμα, που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε βραδινή εμφάνιση, από ένα επίσημο δείπνο, μέχρι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο λόγος για το χαμηλό bun στη βάση του αυχένα, που δείχνει πάντα κομψό και in fashion, ενώ επιτρέπει στο πρόσωπο να είναι το επίκεντρο της προσοχής. 

Meghan Markle

Η Meghan Markle επέλεξε τη sleek εκδοχή του κλασικού χτενίσματος, ενώ έδωσε το δικό της twist πλέκοντας τα μαλλιά της σε μία πλεξούδα πριν δημιουργήσει το bun.

Meghan Markle

Get The Look

Για να αντιγράψετε το χτένισμά της, ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά σας στη μέση και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα gel για να τους χαρίσετε ένα λείο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, μαζέψτε τα σε μία χαμηλή αλογοουρά στη βάση του αυχένα σας. Αφού δημιουργήσετε μια πλεξούδα, τυλίξτε τη γύρω από τον εαυτό της και στερεώστε το bun σας με τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών σας για ένα totally clean look, όπως αυτό της δούκισσας του Sussex. Για ένα απόλυτα sleek αποτέλεσμα, ολοκληρώστε το χτένισμά σας με μια γενναιόδωρη ποσότητα hairspray.

Διαβάστε Επίσης