Η Bella Hadid υιοθέτησε ήδη το it χρώμα μαλλιών της επόμενης χρονιάς

Το supermodel απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά του για χάρη της κορυφαίας χρωματικής τάσης του 2023.

Η Bella Hadid είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε ό,τι έχει να κάνει με τις νέες τάσεις στην ομορφιά, κάτι που αποδεικνύει και η πρόσφατη αλλαγή στην εμφάνισή της. Αντί να περιμένει τον Ιανουάριο, όπως κάνουν όλοι, για να ανανεώσει την εμφάνισή της, άλλαξε τα μαλλιά της λίγο πριν την κορύφωση της εορταστικής περιόδου.

Η Bella Hadid υιοθέτησε ήδη το it χρώμα μαλλιών της επόμενης χρονιάς

Διαβάστε Επίσης

Το supermodel απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά του για χάρη της κορυφαίας χρωματικής τάσης του 2023. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσω των Instagram stories της, έβαψε τα μαλλιά της σε μία ζεστή μελί απόχρωση. "Νιώθω λίγο καλύτερα και λίγο πιο ξανθιά", έγραψε πάνω στη φωτογραφία.

Η εν λόγω απόχρωση εκτός από πολύ κολακευτική, καθώς φωτίζει το πρόσωπο, είναι και in fashion. Σύμφωνα με τους κορυφαίους colorist, οι ζεστές μελί αποχρώσεις θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά της επόμενης χρονιάς και οι celebrities τής έχουν δώσει ήδη την έγκριση τους. Εκτός από τη μικρότερη αδερφή Hadid, την τάση έχουν υιοθετήσει επίσης οι Kim και Khloe Kardashian, Aubrey Plaza και Florence Pugh.

Διαβάστε Επίσης