Η πριγκίπισσα Charlotte φόρεσε το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Kate Middleton

Η νεαρή πριγκίπισσα έχει ξεκινήσει να εξελίσσεται σε beauty icon.

Η βασιλική οικογένεια γιόρτασε μαζί τα Χριστούγεννα στο Sandringham Estate, όπου παραδοσιακά οι Βρετανοί royals απολαμβάνουν τις γιορτές.  Ήταν η πρώτη φορά που γιόρτασαν χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά με τον βασιλιά Κάρολο στο θρόνο, η στέψη του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου του 2023. 

Η πριγκίπισσα Charlotte φόρεσε το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Kate Middleton

Τα "φώτα" έπεσαν για μία ακόμα φορά πάνω στην Kate Middleton, η οποία έκανε μια μονοχρωματική λαδί εμφάνιση φορώντας ένα μακρύ παλτό του οίκου Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με ένα εντυπωσιακό καπέλο με φιόγκο, δημιουργία του σχεδιαστή Philip Treacy. 

Διαβάστε Επίσης

Σε fashion και beauty icon αναδεικνύεται όμως και η κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα μπορντό παλτό, όμοιο με εκείνα που επιλέγει συνήθως η μητέρα της. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Charlotte

Η μονάκριβη κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα braided half up half down, το οποίο είχε στερεώσει με ένα βελούδινο φιόγκο στο χρώμα του παλτό της, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε η μητέρα της.

στέκες μαλλιών

Η αγάπη της Kate Middleton για τους φιόγκους κάθε μεγέθους μετρά πολλά χρόνια. Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει ένα μικρό βελούδινο φιόγκο για να διακοσμήσει την αλογοουρά της, καμουφλάροντας έτσι περίτεχνα το hair band της, ενώ πιο πρόσφατα είχε διακοσμήσει τα ελεύθερα μαλλιά της με μία φαρδιά λευκή στέκα με έναν oversized μαύρο φιόγκο. 

Διαβάστε Επίσης