Hot In The Cold | Τα πιο κομψά χτενίσματα για το κρύο σύμφωνα με τα style icons ανω των 50

Τα αξεσουάρ που θα σας κρατήσουν ζεστή και τα χτενίσματα, που θα σας βοηθήσουν να είστε άνετη "κάτω" από τα layers.

Ο καιρός αποφάσισε τελικά να βάλει τα χειμωνιάτικά του, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον κρύο αέρα και το χιόνι να σας έχουν βάλει σε στιλιστικούς προβληματισμούς. Μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο, ωστόσο, όπως αποδεικνύουν τα παρακάτω style icons άνω των 50, υπάρχουν τρόποι να δείχνετε κομψή ακόμα και στους -2 βαθμούς. Τα αγαπημένα τους χτενίσματα, επιτελούν έναν ή παραπάνω από τους παρακάτω σκοπούς: ζεσταίνουν το κεφάλι και τα αφτιά τους, προστατεύουν τα μαλλιά τους από το κρύο, τις επιτρέπουν να είναι "άνετες" κάτω πολλά layers. Κοινός παρανομαστής όλων; Ολοκληρώνουν το σύνολό τους με τον πιο καλαίσθητο τρόπο.

Τα ωραιότερα χτενίσματα για το κρυο για γυναίκες άνω των 50

Low Ponytail

Αν φοράτε πολύ χοντρά πλεκτά ή ζιβάγκο, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό bun ή ponytail, που δείχνει πάντα κομψό και καθόλου overwhilming.

Topknot

Διαβάστε Επίσης

Αν το outfit της αποτελείται από πολλά layers, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα topknot, δηλαδή ένα bun στην κορυφή του κεφαλιού, έτσι ώστε να νιώθετε πιο άνετα. Αν ο καιρός δεν επιτρέψει στα αφτιά σας να είναι γυμνά, ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ear muffs και ένα μεγάλο κασκόλ.

Claw Clip Bun

Αν δεν αγαπάτε τα polished buns, δοκιμάστε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα '90s insipired updo, χρησιμοποιώντας ένα claw clip.

Beanies

Το χιόνι και η υγρασία κατά πάσα πιθανότητα θα χαλάσουν το χτένισμά σας. "Αγκαλιάστε" λοιπόν τη φυσική υφή των μαλλιών σας, προστατεύοντάς τα από το φριζάρισμα με έναν αφρό και κρατήστε το κεφάλι και τα αφτιά σας ζεστά φορώντας ένα σκουφάκι.

Braids

Ένα πολύ καλό "ζευγάρι" με τα beanies του χειμώνα είναι οι πλεξούδες, τόσο οι polished, όσο και οι επιμελώς ατημέλητες. 

Balaclava

Το πιο πρακτικό αξεσουάρ μαλλιών για τον βαρύ χειμώνα είναι το balaclava, δηλαδή το head scarf, που καλύπτει όλο το κεφάλι, τα αφτιά και το λαιμό.

Winter Hat

Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας, χτενίστε τα μαλλιά σας σε χαλαρούς κυματισμούς κι ολοκληρώστε το hairstyle σας με ένα χειμερινό, ζεστό καπέλο.

Sweater Tuck

Ο πιο chic τρόπος να χτενίσετε τα μαλλιά σας τις μέρες που έχει πολύ κρύο είναι να δημιουργήσετε ένα faux bob, αφήνοντας τα μαλλιά σας μέσα στο πλεκτό πουλόβερ σας.

Διαβάστε Επίσης