Η Nicole Kidman υιοθέτησε το πιο ανεπιτήδευτα κομψό καρέ

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Η Nicole Kidman έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πως δεν φοβάται να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Στο παρελθόν έχει υπάρξει ξανθιά και ginger, ενώ έχει βάψει τα μαλλιά της και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα strawberry blonde απόχρωση. Για το νέο της ρόλο ωστόσο αναγκάστηκε να κάνει την πιο μεγάλη αλλαγή.

Διαβάστε Επίσης

Το Prime Video μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από το Expats, μια limited σειρά που θα κάνει πρεμιέρα το 2024, με πρωταγωνιστές την Kidman και τους Sarayu Blue, Ji-young Yoo, Brian Tee, Jack Huston, Ruby Ruiz και Amelyn Pardenilla. Σε αυτές η ηθοποιός δείχνει αγνώριστη, καθώς αντί για τα μακριά, επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, με τα οποία έχει συνυφαστεί, παρουσιάζεται με ένα κοντό καρέ κούρεμα. 

Το νέο hair look της φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, ενώ έχει αρκετά messy χαρακτήρα και choppy άκρες. Αν και δεν αποκλείεται να πρόκειται για περούκα κι όχι για μια μόνιμη αλλαγή στην εμφάνιση της Nicole Kidman, αξίζει να σημειωθεί ότι τα κοντά καρέ θεωρούνται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, που υπόσχεται απαράμιλλη κομψότητα και γρήγορο styling.

Διαβάστε Επίσης