Η Penelope Cruz υιοθέτησε το πιο κομψό κούρεμα για γυναίκες άνω των 50

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της στο red carpet της 14ης διοργάνωσης των Annual Governors Awards.

Η Penelope Cruz υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με μια άκρως ανανεωμένη εμφάνιση. Στις 9 Ιανουαρίου 2024, η Ισπανίδα ηθοποιός περπάτησε στο red carpet της 14ης Τελετής Απονομής βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έχοντας ένα ολοκαίνουριο κούρεμα. 

Η Penelope Cruz υιοθέτησε το πιο κομψό κούρεμα για γυναίκες άνω των 50

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Penelope Cruz απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά μακριά καστανά μαλλιά της για να υιοθετήσει ένα μακρύ καρέ κούρεμα, το οποίο φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων της. Όσον αφορά το χρώμα, διατήρησε την ανοιχτή καστανή βάση και το μελί balayage που είχε το καλοκαίρι. Για την περίσταση έκανε στα μαλλιά της χωρίστρα στη μέση, ενώ τα χτένισε σε ένα voluminous blowout με γυρισμένες προς τα μέσα τις άκρες. 

Penelope Cruz

Το μακρύ καρέ, γνωστό και ως lob, αποτελεί μία από τις πιο κολακευτικές επιλογές για γυναίκες άνω των 50 ετών. Συνδυάστε το με διακριτικό φιλάρισμα για να χαρίσετε περισσότερο όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας, ενώ αν θέλετε να καμουφλάρετε τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, διανθίστε το με έντονη φράντζα στο πλάι ή curtain bangs.  

Διαβάστε Επίσης