Hydro Bob | Αυτή είναι η πιο φρέσκια εκδοχή του κοντού καρέ

Το cool-girl haircut που αξίζει να δοκιμάσετε φέτος.

Τα κοντά κουρέματα έχουν "κερδίσει" το ενδιαφέρον του fashion κοινού ήδη από πέρυσι με τα it girls να "ψηφίζουν" κοντά καρέ, που χαρίζουν στιλ και όγκο στα μαλλιά. Αν δεν αγαπάτε τα πιο κλασικά, αυστηρά στιλ, ίσως αξίζει να τολμήσετε την πιο updated εκδοχή του καρέ, το hydro bob, έτσι όπως το ονόμασε ο hairstylist και trend forecaster Tom Smith.

Hydro Bob | To νέο it κοντό καρέ του 2024

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για τη νέα εκδοχή του boy bob της περασμένης άνοιξης. Είναι ανδρόγυνο και έχει editorial στιλ. Είναι κοντό με το μήκος του να κυμαίνεται από το ύψος των χειλιών μέχρι το ύψος του λαιμού. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από άλλα κοντά καρέ είναι το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται από έντονη λάμψη, ενώ συνήθως συνδυάζεται με ένα soft wet hair look

Για να πετύχετε αυτό το "βρεγμένο" αποτέλεσμα, ο Smith προτείνει τη χρήση ενός leave-in προϊόντος, το οποίο θα χαρίσει στα μαλλιά λάμψη, ενυδάτωση και κράτημα, χωρίς ωστόσο να τα κάνει να δείχνουν λιπαρά. Εναλλακτικά, αν αγαπάτε το πιο έντονο κράτημα, προτείνει τη χρήση μιας μάσκας στη θέση του προϊόντος styling, που θα χαρίσει στα μαλλιά ένα υπέροχο wet look, επανορθώνοντας παράλληλα και τις φθορές.

Μόλις η υφή των μαλλιών είναι η επιθυμητή, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το στιλ σας. "Στερεώστε τα μαλλιά σας πίσω από τα αφτιά σας, από τη μία ή ακόμα και από τις δύο πλευρές", λέει ο Smith, ενώ προτείνει την ολοκλήρωση του look με statement σκουλαρίκια.

Την τάση έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές celebrities του Hollywood, τόσο σε red carpet, όσο και σε πιο casual εμφανίσεις τους, ανάμεσά τους οι Kaia Gerber, Hailey Bieber, Charlize Theron, America Ferrera και Jennifer Lopez.

Διαβάστε Επίσης